Johannanystrom

Alla inlägg under mars 2011

Av Johanna Nyström - 11 mars 2011 10:33


och det snöar(!)


Känns ju ut ........ bra, INT! När nu solen väl börjar värma på och snön tinar bort, vägarna blir bara så kommer det snö. Fan också, den förstör min härliga vårkänsla som jag lyckats få. Men vi får hålla tummarna att det bara är idag och att solen tittar fram imorgon igen och alla andra dagar tills sommaren är här. 


Fredag idag, härligt. Har ingen som helst aning om vad som händer ikväll eller resten av helgen, vi får ta det som de kommer. Hade iallafall behövt färga mitt hår för typ all färg har farit ut igen :( Men tror det får vänta några dagar. Jag har ingen lust och det far ju ut lika snabbt som jag satt i det. 

Av Johanna Nyström - 10 mars 2011 23:31


Torsdagen börjar dra sig mot sitt slut och Fredagen kommer med storm steg. Har hunnit med ovanligt mycket idag. Nästan så man blir lite stolt över sig själv ;) haha!


Har hunnit:

- Vara på körlektion med Ida

- Varit hundvakt åt Tigro

- Hjälpt morfar med nå mattor osv

- Tvättat alla skiti kläder

- Umgåtts med Lina en timme eller två

- Varit med Dan till Morjärv på GK´s

- Hjälpt han folla gardiner & fixa till nå mer saker

- Varit träna i badhuset med M & D

- Lagat väldigt sen kvällsmat


och nu sitter jag här... I Brist på annat skriver jag ännu ett till rätt så ointressant & värdelöst blogginlägg. 

Nää, den har dagen har varit sjukt fin & bra. En av dom bästa på länge. Varit på bra humör hela dagen, haft underbara människor runt omkring mig hela dagen, det har varit strålande sol och jag har känt mig så jäkla lycklig & glad =) Men nu kommer ju natten som alltid är skit.Tacka fan för att det är fredag imorgon och jag kan sova med sötnöten min. 


Puss Å Godnatt med er!

Av Johanna Nyström - 10 mars 2011 00:27


* Solat

* Städat rummet

* Druckit kaffe

* Lagat mat med M

* Varit å gjort bilbyten i Töre med M & P

CHILLAT


De är väl typ de jag har fått gjort idag ... 

Men imorgon blir de en mer händelserik dag.


Först ska jag med Ida till körskolan och åka med när hon ska övningsköra, dock här i Ökx så det var ju tur. Sen blir det att umgås med Lina, hjälpa morfar med nå mattor och sen har jag lovat att hjälpa Dan med att fixa nå gardiner och kanske man får pallrat fet röven till gymmet på kvällen också? Hade varit skönt! :)

KUL iaf när man har fullt upp istället för att bara ligga hemma och se dum ut. Nää, nu kolla fejjan innan man gör natt!

Av Johanna Nyström - 9 mars 2011 08:35


Trött så ini H . . . 


Nåja, Onsdag idag undra vad man skulle ha hittat på idag? Funderar på att fara sola, hade varit väldigt skönt :) Och är ju över en vecka sen sist. 

Tur de är sommar snart så man slipper slösa pengar varje vecka för att inte vara blek som ett spöke. Hur jag längtar! Vill ha sol, värme & bad .......


Nää, tror jag ska hämta mig en kopp kaffe så kommer nog den här dagen bli perfekt!

<3

Av Johanna Nyström - 8 mars 2011 22:23


Jag älskar den här bilden på något konstigt sätt.

Blir varm i hjärtat av den 

  

Av Johanna Nyström - 8 mars 2011 22:00


Lyssnar på låtar av The Fray och tänker tillbaka på alla mina & Lina´s depp & gråt kvällar då vi nött dessa låtar. 





Av Johanna Nyström - 8 mars 2011 21:49


Vilken skit dag & kväll det varit. Har inte gjort ett skit av värde, eller jo - umgåtts med Vickan. Det var väl de enda som varit bra idag. 

Annars har dagen bara varit tråkig och allmänt en skit dag. En sån där dag då man känner sig helt jävla värdelös och att hur snäll man än är och gör så duger det inte. Har känt mig så ensammen, ledsen, less, förvirrad, uttråkad, deprimerad och jaaaa hela baletten där. 


Jag hatar att känna såhär, jag hatar att jag ens känner och tänker så! FAN! Och nu sitter jag bara och oroar mig över vilken skit natt det kommer bli. Hur jag ska kunna somna, att jag kommer vakna tusen gånger, inte kunna sova, ligga fundera hela natten, vakna före fan imorgon av alla som lever om, osv osv. JAG HATAR SÅNA HÄR DAGAR! 

Längtar till imorgon då den här dagen är över .......................

Av Johanna Nyström - 8 mars 2011 10:23


Dagen började med att hjälpa Lina träna tjejerna i basket som sagt + att jag själv var med på övningar så man fck röra på sig :) Sjukt skönt. Sen blev det lunch och vi drog på Brännvalls och tröck i oss go mat och sen till sporthallen igen där vi var klara halv fem typ. Sen for jag hem och fixa till mig innan Dan kom och plockade upp mig och vi for till han och chilla hela kvällen, såg tv, surra, han bjöd på mat och sen kom även Matte dit :) Mkt trevligt! 


Tisdag idag, undra vad tusans man skulle ha gjort? Finns nog inte så mycket att göra så blir nog en rätt så lugn dag. Kanske man skulle få tummen ur röven och städa rummet............

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards