Johannanystrom

Alla inlägg under mars 2011

Av Johanna Nyström - 18 mars 2011 10:35


Tigro har förresten blivit en terapihund. Hur gamlingarna kommer bli kära :)

    

Av Johanna Nyström - 18 mars 2011 07:57


Tacka fan för att det är fredag idag!


Och dagen började ju sisådär. Vaknar klockan 7 och kan inte sova, ovanligt? Nej! Börjar bli sjukt jävla less de här ...........


Nåja, torsdag igår och jag hjälpte Vickan köra nå soffor till soptippen, ragga just och tog de allmänt lugnt. Kvällen spenderade jag framför datorn till några avsnitt av Sons of Anarchy, sjukt bra serie, man kan knappt sluta se. Fredag idag då, ska ta och färga mitt hår alldeles snart sen blir det väl fara träna och vad som händer ikväll vettefan? Blir nog nyktert iaf. 


Tror vi börjar dagen med den här låten ...


Av Johanna Nyström - 16 mars 2011 23:35


H-hääääärlig dag de varit! Jobbat & slitit hela dagen lång, fått pengar från af, hunnit njuta några timmar i solen, fikat med Matte på Fenix, varit träna med M, D & Dp. Bra dag kort sagt!

Och nu börjar den dra sig mot sitt slut. Torsdag imorgon, hoppas att mitt paket kommer då :) 


Tror vi avslutar den här dagen med en mycket bra låt :)


Av Johanna Nyström - 16 mars 2011 12:42


Är hemma på lunch just nu och hoppas att dagen på Konsum snart är slut för min del. Gick väldigt tungt jobba idag, varken kroppen eller hjärnan hänger med känns det som. + att jag vill vara ute i det fina vädret :( Nåja, skulle tro jag får sluta kring 2 eller 3 så. 


Längtar till ikväll för då blir det träning =)))

Av Johanna Nyström - 15 mars 2011 21:33


Har hunnit med lite välbehövliga saker idag. 

- Städat M´s lgh

- Tagit en prommis med Vickan & Albin

- Hjälpt Dan fålla gardiner

- Beställt hem färgbomb +hårfärg från lyko


Och dom ringde dessutom från Konsum idag så imorgon blir det några timmars jobb :) BRAAAAA!!! Börjar se mer och mer ljust ut för min bil plan.. Wooho! Måste bara få alla löner nu och sen bestämma mig om de blir bmw eller merca?  Hmmmm..... Blir det bmw MÅSTE jag dra ner mina krav lite, annars kommer jag aldrig få mig en bil, man kan ju inte få allt man vill ha heller? Iaf när man inte är rik nog. Men merca hade ju också suttit fint :) Men vi får nu se hur det blir.. Först vänta på alla pengar!

Nu nöta lite fb innan det blir godnatt för min del.... 

Av Johanna Nyström - 15 mars 2011 12:46


Vilken härlig dag :) Solen skiner för fullt och värmer på, fåglarna kvittrar och jag är på super bra humör. Livet känns härligt och bäst! 


Dock har jag inte varit ute ännu och njutit av det fina vädret men det behöver jag inte ha ångest för, har passat på att städa hela Mattes lägenhet - behövdes verkligen kan jag säga så jag har ju gjort mycket nytta än så länge :) Men dagen är inte ännu slut så nu tänkte jag väl försöka ta mig ut och hitta på något. Måste bara vila en snabbis först och samla krafter, det tar på en att städa .........

Av Johanna Nyström - 14 mars 2011 18:43


Har kommit hem för nå lill tag sen. Har varit med Annika till Luleå en snabbis och gått på storheden och flotta i oss Max mat innan vi hämtade upp Nils, Peter & Renis på kallax. 

Nu sitter jag och väntar på att Matte ska komma picka upp mig så ska vi fara träna :) SKÖNT! Hur jag längtat efter att få köra slut på mig själv. 

Av Johanna Nyström - 14 mars 2011 09:30


Jag hatar måndagar ..... 


Helgen har varit & farit och den blev inte alls som jag hade tänkt mig. 

Den blev väl ännu bättre kanske man kan säga? :)


Fredag - Jag, Matte och Dan tog oss nån lill go cider & öl. Satt mest inne och lyssnade på musik, surra och tog det lugnt. Joel, Fredrik och Putte kom förbi där på nattkvisten en sväng och höll oss sällskap. Kl 04 kanske vi var i säng?


Lördag - Strålande sol och plus grader vaknar man upp till. Så vi drar snabbt till G-byn och startar skotern och far ut med ett lill gäng och grillar. På kvällen vid halv elva efter en hel dag med tusen försök att få tag i nån alkohol lyckas jag. Så jag for till Moa på pyjamasparty där det var massa annat folk. Fick mig 2 vin glas av Ida sen hade Vickan en dunk som vi dela på. Tack gumman! :) Och där vid kl ett kom Matte och hämta mig, vi drog till han men sen vid kl 03 for vi till DP & Emma där dom + Henke var och där var vi till morgonkvisten till fem typ. 


Söndag - Vaknar vid två och nästan inge bakfull, konstigt nog. Bara lite huvudvärk och seg som fan. Och i princip hela dagen spenderade jag & Vickan i G-byn i min säng med en massa djupa samtal om allt mellan himmel och jord. Sen for vi till henne och chilla ännu mer och Annika & Daniella kom joinade oss ett tag, tog nå varv på Bränna osv och just efter kl nio somna jag igår. 


Har varit en sjukt trevlig helg måste jag säga. Bjuder på några telefon bilder jag lyckades fota :)


      

                    

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards