Johannanystrom

Alla inlägg den 6 mars 2011

Av Johanna Nyström - 6 mars 2011 22:56


Någon miljon skulle inte skada men iallafall lite mer i månaden så man skulle ha råd med en lägenhet. Jag håller på bli tokig bo hemma, seriöst! Visst man har de ändå jävligt bra, gratis boende och mat på bordet men jag vill inte ha det så, är fan 21år snart och bor hemma i ett litet jävla rum och ett hus fullt med folk och hundar. Jag kan inte göra vad jag vill, jag måste nästan alltid anpassa mig efter alla andra, man får aldrig sova ut för att de är alltid någon som är uppe före fan, typ 7 på morgon. Hundar som är överallt, jag går inte ihop med pappa, vi är alldeles för lika. Går varandra på nerverna osv. man får aldrig vara själv, eller jo om man stänger in sig i lill skit rummet där man nästan får cellskräck. Är sjukt tungt och jobbigt bo hemma, speciellt när jag tidigare bott borta i över 2 år och sen var tvungen flytta hem igen. Jag blir fan deprimerad av att måsta bo här. 

Vill bara ha nå eget och känna att jag kan göra vad jag vill och vara ifred när jag vill, och det kan man då absolut inte göra eller känna här. 


Ojoj! Hur fan ska man göra? Någon som vet om man kan få mer pengar av af i månaden? eller försäkringskassan kanske de är? :(

Av Johanna Nyström - 6 mars 2011 22:23


Sjukt tråkigt att helgen redan är över och det är måndag imorgon :(

Ett litet + är väl att jag är ledig hela veckan iaf så det kan man ju inte klaga på :) Har inte hänt så mycket i helgen, den har varit mera lugn. 

Fredag blev det chill i Vännes medans grabbarna skruva, Lördag ännu mera chill och sen for vi till Vännes och såg just, vilket slutade med att vi sov där och idag har jag hängt med Vickan och Albin. 


Men imorgon blir det full rulle hela dagen lång. Ska och hjälpa Lina träna tjejerna i basket från kl 10.30 - 16.30 , sjukt kul ska det bli :) 

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards