Johannanystrom

Alla inlägg den 30 mars 2011

Av Johanna Nyström - 30 mars 2011 22:45


Kan inte beskriva hur glad jag skulle bli om jag fick, vann pengar, jaa vad som helst. En miljon skulle inte sitta helt fel men jag skulle nöja mig med 10000 kronor fast. Vet inte hur längesen det är jag shoppat, unnat mig massa nya saker, skor, kläder, smink, smycken, parfym, precis som de allra flesta gör. Visst jag får löner men alla löner jag fått från konsum och lekis dom senaste månaderna har jag inte rört en krona från, utan jag har satt dom pengarna på sparkontot för att jag ska kunna köpa mig en bil. Sen resten av pengarna som jag får från AF har ju varit betydligt mindre eftersom jag jobbat så mycket på senaste så då får jag inte lika mycket därifrån. Knappt så man klarar av att leva på det lilla.

Jag vill ju shoppa, jag älskar att shoppa, håller på bli galen... AAH!


Tur som fan att jag nu snart har tillräckligt med pengar så jag kan köpa mig en bil och sen istället börja shoppa och göra massa roliga saker med mina "extra" löner... LÄNGTAR! 


Onsdag idag iallafall som börjar dra sig mot sitt slut. Har jobbat 8-14.15 och efter det hängt en stund med Vickan och sen varit hälsa på Dan. Surrat & chillat som fan. Sen kom även Matte och höll oss sällskap. 

Nu ligger jag hemma och funderar på att göra natt snart, är sjukt trött & sliten, ryggen och fötterna värker och halsen är inte alls som den ska. 

Men först ska jag göra ett försök med att hitta nå nya bra låtar .......

Av Johanna Nyström - 30 mars 2011 07:02


Igår blev det att fara till Luleå med bröderna Wikman.

Dom shoppa - jag såg på! 

Lite märkligt, brukar ju vara tvärtom :) Men då man inte har pengar så får man bara se istället. Fast gjorde inte mig så mycket att jag inte kunde slösa, var bara skönt och roligt annars fara göra nå. 

Sen på kvällen hängde jag med Annika, vi hann med några varv kring byn, massa surr och skratt - som vanligt :) 


Idag blir det några timmars jobb, vet inte hur länge det beror på när jag plockat in alla gårdagens varor... Hoppas man orkar sig igenom dagen fr har börjat bli förkyld igen, eller det har väl aldrig gått över riktigt. Så nu snorar jag som aldrig förr och halsen den värker så fiiiint! :(

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards