Johannanystrom

Alla inlägg under mars 2011

Av Johanna Nyström - 27 mars 2011 12:28


Lugn & skön helg har det varit.. 


Fredag - Lagade go pizza tsm med Dan & Matte och sen gjorde vi lite snacks med tacoschips. Mums på det! Mycket mer än så hände inte? Int vad jag minns? På dagen ragga jag kring Bränna med Vickan och Micke i go satta vädret vi hade :)


Lördag - Var vi ut med skotern på dagen ett gäng, vi satt på Grelsbyberget/Brännaberget och grilla nån lill korv och hade det trevligt. 

Sen drog jag och Matte på Vippa och flotta i oss mat och på kvällen var det tänkt att jag skulle till Luleå med Vickan men eftersom min ekonomi är väldigt dålig just nu sket jag i det och istället blev det att fara träna med M & D och sen chill hos Dan innan det var läggdax.


Söndag - Vaknade upp själv eftersom Matte for och jobba halv sju imorse, var som trist. Nu ligger jag här hemma i G-byn och håller på ladda ner nå låtar från spotify så jag kan bränna mig en go skiva att poppa i bilen :) Vettefan vad som händer idag, tänkte iaf försöka hitta på nå så man int bara ligger hemma hela dagen och glor upp i taket. 


Bjuder på några mobil bilder från helgen

(Klicka för större)


   

 


           

     

Av Johanna Nyström - 24 mars 2011 21:59


Hittade en film från någon helg sen då Moa hade pyjamasparty.. 

Ida tar hål i Antons öra :)



Av Johanna Nyström - 24 mars 2011 21:37


Kan man ju lugnt säga att jag haft. Blev inte att fara jobba idag, kände mig för risig när alarmet ringde och ville inte plåga mig igenom en dag till och riskera att bli ännu mer förkyld. Nej tack! Så mamma var sjukt snäll och for jobba istället för mig. Så den här dagen har jag bara legat nerbäddad under täcket i soffan och nött klart Sons of Anarchy, MEN det finns tydligen fler avsnitt av säsong 3? Men hittar inte att ladda ner, någon som vet hur man får tag i dom? Har sett till avsnitt 9. Skulle vara sjukt snällt och bra om nån kan hjälpa mig? Vill ju se mer, NU! :(

Vad har jag mer gjort? Ätit god mat- tacos och hängt med karl min. 


Och nu ligger man hemma i sängen och är överlycklig att mitt internet funkar så nu kan jag ligga i sängen istället för att sitta mitt i huset på pappas dator bland allt folk. SKÖNT!! 

Av Johanna Nyström - 23 mars 2011 22:20


.... att man blir förkyld när man väl har kommit igång med träningen igen.


Något less! Blir alltid sjuk när jag börjar träna, vafan beror det på?

Någon som vet? 

Blev iallafall utringd på jobb idag, var väldigt jobbigt måste jag säga. Tror jag haft feber till och från hela dagen och mått allmänt jävla kasst i kroppen men fick ju tjänat ihop lite pengar så :) Ska jobba imorgon också men mår jag såhär då måste jag sjukanmäla mig, vill int bli värre och plåga mig en hel dag till. För de var fan int kul idag..

Efter jobbet blev det iaf att nöta lite soa och sen har jag och Matte chillat i soffan här i G-byn hela kvällen, väldigt skööönt! 


Nu blir de krypa ner i soffan undet täcket  och nöta soa tills man somnar.. Godnatt!

Av Johanna Nyström - 22 mars 2011 21:52


Haft en riktigt bra dag idag. 


Började dagen med att fara sola, sen har jag och Vickan gjort lite ärenden, varit på B-valls och ätit nyttig mat, suttit på em-trappan och glassat, hängt med Vickan & Madde, chillat i soffan i G-byn och sen varit med hjärtat mitt. Nu sitter jag här hemma dock och tycker lite synd om mig själv, känner mig helt risig i kroppen och mår lite halv dåligt så har varit på OK och tröst köpt mig chips som jag tänkte bädda ner mig i soffan med snart och nöta lite SOA om jag får igång det, annars blir det BB avsnitt. 


Härlig dag .......


Hoppas man mår bättre imorgon igen så man orkar fara träna ...... 

Av Johanna Nyström - 21 mars 2011 22:23


Helt jävla slut efter en dag fylld med jobb på Konsum och träning på det! Hojj säger jag bara.. Tur man får göra natt snart, ska bli wunderbart <3

Hoppas på mer jobb i veckan men inte imorgon, vill soooooova.. 

Nåja, ringer dom så är det väl bara stiga upp ur sängen med ett leende på läpparna. Mmmm.........


Bjuder på en sjukt skön låt såhär på kvällskvisten . . .



Av Johanna Nyström - 21 mars 2011 12:32


Fick en fin & trevlig väckning på morgon, INT! Halv åtta ringer Konsum och frågar om jag kan jobba, helt i sömnen tackar jag Ja och har en halv timme på mig att göra mig klar. Så nu sitter jag här hemma på lunch och känner mig extremt äcklig, hann int duscha på morgon. usch säger jag bara. 

Nåja, pengar pengar :) Blir fint när lönen kommer. 

Av Johanna Nyström - 20 mars 2011 21:59


Så jäkla trist att den redan är över, precis när den var som bäst :(


Drar en liten sammanfattning av den iaf:

Fredag tog jag det mest lugnt hela dagen, var och träna med Matte och senare på kvällen var jag med Dan +resten av grabb gänget. Tänkte dricka men ångrade mig ganska snabbt efter 1 cider och ett vinglas. Istället köpte jag mig chips och for hem till G-byn och nötte lite avsnitt av SOA. 


Lördag vaknar man upp helt jävla död efter en skit natt. Var nog en av dom värsta nätterna på länge tror jag. Fyfan säger jag bara. 

Tog iallafall bilen och gasade till Lomträsk och höll V & A sällskap hela dagen. Vi tog oss en lill skotertur och surrade mest. När vi kom in till bränna igen blev det att äta årets första mjukglass på emtrappan i solsken :) Härligt! Senare blev det god middag med Matte & Dan, chill och sen for jag & M till Vickan och sällskapa henne. 


Söndag, har inte hänt så mycket idag. Vi har tagit oss en promenad på isen när vi vaknade och sen har jag legat hos Vickan nerbäddad i soffan och surrat sönder världen. Och nyss eller för en stund sen har jag kommit hem från Dan där jag, M & D chillat ännu mera, sett solsidan osv. 


De var väl min helg. Och nu snart ska jag nöta några avsnitt av SOA :))

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards