Johannanystrom

Alla inlägg under oktober 2010

Av Johanna Nyström - 4 oktober 2010 11:00

 

En kall vinterkväll i december då vi hade väldigt lite att göra :)


Av Johanna Nyström - 3 oktober 2010 22:41

Och den här helgen har varit kanoners! 


Började helgen med att i Fredags fara till Skellefteå med Annika och Daniella för att hämta en bil. Gick super och på vägen hem hade jag & Annika allsång ända från Ske. tills vi var hemma i Överkalix igen. Fast med ett stopp i Luleå för att Daniella skulle stor handla på Maxi. Våran lilla "road trip" gick super och var väldigt trevligt fast den bara varade i några timmar. På kvällen drog jag ut med Annika och det slutade med att jag var chaufför hela kvällen till Matte & Johan. Annika höll mig sällskap ett tag men sen när hon for hem gasade vi till lomträsk och hämtade sötaste Vickan :) Vi gled omkring överallt & ingenstans, sen blev jag så trött så jag tog med mig Ida som sällskap och skjutsade hem Vickan igen. 


Lördag var det tänkt att jag skulle vara statist i kyrkan till inspelningen av Jägarna 2 men helt seriös var jag alldeles för död för det. Var sjukt trött och tog mig verkligen inte upp från sängen. Så fortsatte sova vidare ett tag och for sedan ut på marknaden med Vickan, Milla och Albin. Var rätt meningslöst och kallt så for istället och spaka som bakischaffis till Dan. 

Mer mot kvällen var det bara göra sig i ordning för att sedan fara till Knus där det blev go middag - tacos, med Vicky, Frida och Daniella. Efter en massa tjej snack och goda drinkar drog vi vidare till AnnikaJ och slutligen till hotellet där det var ganska mycket folk. Hade iallafall sjukt kul och vill göra om det :)

När hotellet stängde blev det efterfest på Tallvik där jag sedan däckade så sött i soffan. 


Och idag har jag bara tillbringat dagen med att lata mig. Varit äta på Nilles med Lars och Pesan. Och nu ikväll varit ut och umgåtts med sötaste Annika :) Nu snart blir det sängen. Är gode trött och slut. 

Ny vecka imorgon = nya tag. 


Bjuder på några bilder imorgon. Dock glömde jag ju bort kameran som vanligt på hotellet så är bara bilder från middagen :)

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards