Johannanystrom

Alla inlägg under oktober 2011

Av Johanna Nyström - 16 oktober 2011 20:41


Söndag, tråkigaste dagen av dom alla. 


Det enda vettiga jag hunnit med idag är väl att jag for till Okhallen och tvättade min bil så den är som ny igen. Sen har jag och ida sett film och ätit massa gott, chips, gurka och dipp! :) 

Och M + jag har varit bogsera bort 126an med Emil. 


Nu ligger jag hemma i soffan och känner lugnet, eller har som lite damp i kroppen och vill göra tusen olika saker just nu, helst på samma gång. 

Men försöker bli av med det för finns liks inget att göra eller ingen att vara med den här tiden som vill hitta på något. 

Jag får nöja mig med att ligga i soffan tills det är läggdax. 


Funderar på att beställa mer bilder men tar som emot. Har dåligt med pengar nu och har redan gjort massa nya användare och beställt bilder ifrån så får inga mer 100 bilder gratis och bara betala frakten på 29kr så :( Det suger! Kanske får vänta ett tag. 

Av Johanna Nyström - 16 oktober 2011 11:43


Vi börjar dagen med en sjukt bra låt. 



Av Johanna Nyström - 16 oktober 2011 11:05


Vid fyra igår gasade jag, Matte, Pär & Lotta till Luleå och åt helt sinnessjukt god mat på Österns Pärla och for sen bowla. Sjukt kul, synd bara att kloten är så tunga och man blev trött så snabbt. Har värk i fingrarna idag och i underarmen av allt bowlande igår. haha! 

Men det var riktigt kul och sjukt trevligt! :) Det måste absolut göras om!


Söndag idag och har vaknat för en stund sen. Skönt med lite sovmorgon. 

Undra vad man skulle ha gjort idag/ikväll? Matte är iväg och kör lastbil så honom lär jag inte se förren ikväll nån gång. Nåja, nog vettja jag styr upp nå. 


Här har ni lite bilder från igår! :)


   




 Min sjukt goda mat jag åt :)

Av Johanna Nyström - 15 oktober 2011 11:39


För idag fyller min sötaste, finaste och bästa karl år. Stort Grattis! =)


Blir full rulle idag, bogsera bort en skrot bil, tårta och fika i Vännes, tårta & fika hemma hos oss sen, försöka hinna till G-byn innan vi drar till Luleå med Pär och Lotta senare för att äta god mat och sedan bowla :)

Tror det kommer bli en fin fin dag de här och jag är på toppen humör =)



Älskar dig! 

    



Av Johanna Nyström - 14 oktober 2011 22:09


Sitter i Vännes och glor på datorn just nu. M mekar för fulla muggar. Jag springer omkring lite överallt, kors & tvärs, fram & tillbaka.


Blir en lugn kväll ikväll. Kanske se en film när vi kommer hem ifall det inte blir för sent.


Men imorgon har vi fullt upp från de att vi slår upp ögonen tills vi ska sova. Vilket jag tycker om! Älska när det händer saker och man knappt hinner med allt :) 


Tror förresten på helt seriöst att jag har någon slags damp, eller jag måste ha det. Lite iallafall. 

Av Johanna Nyström - 14 oktober 2011 13:17


<3


 

Av Johanna Nyström - 14 oktober 2011 12:11


Fredag!


Egentligen borde jag väl hurra som de flesta över att det är fredag men nej! Jag har slutat tycka om helgerna. Dom är bara jobbiga och jaaa, inte speciella nå mer. Tycker om veckorna tusen gånger mer. 

Kan nog också bero på att jag på senaste tid nästan alltid legat hemma själv en fredagkväll och mått skit över det. Känt att jag inte har någon att vara med, känt mig ensam och haft sjukt tråkigt. Jag vet inte. 

Men jag är inte glad och överlycklig för att det nu är helg. 

Ibland kan det väl vara kul och kännas bättre, typ ifall man planerat in något kul som man längtar till. 


Natten har gått hyffsat bra, har vaknat några gånger och knappt kunnat somna om men det har gått bra iallafall. Matte har inte ännu kommit hem utan jobbar ännu så hoppas det inte blir allt för sent ikväll så man hinner se han nå :)

Har inga planer för dagen eller kvällen. Får ta de som det kommer så slipper man bli allt för besviken. 

Av Johanna Nyström - 13 oktober 2011 20:43


Så sjukt ensamt och tomt här i lägenheten. Ligger här själv i soffan och ser och gruvar mig inför natten. Jag hatar att sova själv. 


Matte är långt bort i Finland och kör lastbil med Jp och kommer inte hem förren imorgon. Sjukt tråkigt. Speciellt när jag inte hunnit träffa han idag men mest tråkigt för att jag måste sova själv i den här stor lägenheten. Och att jag är sjukt mörkrädd och inbillar mig saker gör ju inte saken bättre :( Nää, nog lär det vara tänt i varje rum inatt. haha! Nåja, nog vettja det går bra, får vi hoppas iaf!


Har bäddat ner mig i soffan nu och myser med mig själv. Har köpt chips så jag har nå att göra och tänkte väl ladda ner någon film eller se om de är nå bra på tvn innan jag lägger mig. 


Fredag imorgon. Det tycker vi inte om!

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards