Johannanystrom

Alla inlägg under oktober 2011

Av Johanna Nyström - 19 oktober 2011 22:00


Har precis kommit hem från knus där jag varit med Daniella, Annika J & L, IdaHa och Helena var förbi en sväng, där surra vi sönder världen och drack thé. Sjukt trevligt. Var först tänkt att vi skulle se film men det tjorva så vi sket i det. 


Tidigare idag när jag var i G-byn ladda jag hem The Sims 3 och spela. Fyfan så kul det var. Måste lätt ta ner det på min dator för pappa lär ju få utbrott på mig när han ser vad jag sparat på hans dator. haha! 

Bra sysselsättning när man inte har nå jobb och bara ligger hemma mest hela dagarna. Nu blir det chill innan jag kryper i sängs. 

-*-

Av Johanna Nyström - 19 oktober 2011 15:51


Ge kärlek åt de som förtjänar det. Såra aldrig dem som du älskar. Ta vara på de som betyder nå.


---------------------------


Det är så lätt att glömma bort varandra eller ta varandra förgivet.

Ge & visa kärlek varje dag. 

Kärlek värmer

Av Johanna Nyström - 19 oktober 2011 10:48


Shit så det blåser idag och har gjort inatt. På morgon när Matte for jobba kunde jag knappt somna om igen för att det blåste och lät så förbannat ute. Skit väder!


Funderar på att baka idag eller snart? Blev inget igår. Men ladda ner nyaste HarryPotter igår så funderar på att se den också? Vet inte riktigt vad jag ska göra? Har beslutsångest över en sån liten skit sak. Haha! 

Hade velat ta en prommis men det kan jag ju glömma i den här stormen. 

Flyger ju bort isf. Vi får hoppas det lugnar ner sig till ikväll så man kan röra på fläsket. 

Av Johanna Nyström - 18 oktober 2011 19:14


Satan så jag är rastlös just nu. Det riktigt kryper i kroppen på mig. 

Mest troligt för att jag varit alldeles för stilla idag. Fan det är inte bra. 

Hade jag haft en gymkort hade jag farit och tränat gärnet så jag knappt skulle orka röra mig efteråt. Och FAN att det regnar, hade suttit perfekt med en promenad. Nää, måste styra upp nå nu innan jag blir alladels för dampig. Känns som att jag vill stressa, typ ha 7 saker att hinna med inom en timme. Sånt älskar jag. Fast det inte är bra för kropp & hälsa. 


Kanske det hjälper att baka?

Av Johanna Nyström - 18 oktober 2011 10:33


Blir det att jobba. Har fått två dagar den här veckan, idag & torsdag men dock bara från 14-16. Två timmar är inte mycket, önskar jag fick jobba mer men försöker tänka att det är bättre än ingenting. 

Önskar så sjukt mycket att jag fick ett fast jobb som man verkligen trivs på och känner att det här är rätt, det här vill jag jobba med. Men jag antar att den dagen kommer. Någon gång. 


Har kommit till G-byn för en stund sen och tänkte snigga mig frukost och kaffe. Är så tråkigt och ensamt sitta hemma själv och äta så jag passar på nu när mamma är ledig idag :)

Av Johanna Nyström - 17 oktober 2011 19:33


Måndag börjar närma sig sitt slut.


har varit hundvakt åt Lilly hela dagen till halv fem då Annika sluta. Då for vi och handla mat och hon bjöd mig på middag, risgrynsgröt, smörgås och juice. Mycket gott! :) Sen har vi bara legat i varsinn soffa och sett tv och nästan somnat. 

Kom precis till G-byn och tänkte få mig en kaffe kopp och annars bara hälsa på just. Känns som evigheter sen jag var här. Vi hann ju inte hit i helgen så. 


Ska snart börja rulla hemåt och bädda ner mig i soffan under en filt och ta de lugnt. Fryser som fan!

Av Johanna Nyström - 17 oktober 2011 09:54


Har för en stund sen varit och hämtat Lilly, Annika och Nils vovve som jag ska vara med hela dagen medans A jobbar :) Mycket kul och det här söta lilla charmtrollet får en att själv bli sugen på att skaffa hund! :) 

Så idag slipper jag vara själv och ha tråkigt :)


 

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards