Johannanystrom

Alla inlägg under november 2009

Av Johanna Nyström - 23 november 2009 21:15

Fick ett väldigt upprörande samtal av min mamma tidigare ikväll. Höll på få skulden för något jag absolut inte har gjort, och det hela höll på leda till jaaa.... ett helvete! Men som tur är kunde personen som hade gjort det stå på sig och erkänna. MYCKET starkt gjort faktiskt och tack :)


Annars har det inte hänt så mycket ikväll, har varit med Lina och sett på lite basket i brist på annat. Surrat på och bara varit. Nu ligger jag hemma i sängen och har en massa massa funderingar som flyger omkring där inne.


För er som inte vet har jag varit fast beroende i Melrose Place tidigare, en serie som visats på TV i flera år, så fast att jag såg alla avsnitt på TV och sen bara var tvungen att få alla boxar. och det har jag Lars att tacka för. Men nog fick jag slita för dom också. haha! Han utpressa mig med 20 minuters massage i en veckas tid, vilket det verkligen var värt i slutändan för där satt jag med mina älskade MP - boxar. Och nu till det stora idag, kl 21.50 på kanal TV400 är det premiär för helt nya Melrose place avsnitt, fatta hur glad jag blev då jag såg att dom spelat in helt nya avsnitt? Bara man inte blir besviken, för dom gamla kommer bli svåra att slå, speciellt alla skådespelare som var med då. Nå jag får hålla tummarna. Nu ska jag gå tala med mamma, göra mig en smörgås och bänka mig framför TVN.

Av Johanna Nyström - 23 november 2009 17:07

händer det saker kan jag ju meddela. Varje gång mamma eller pappa varit handla finns det aldrig nå mat i kyl eller frys. Men varje gång jag varit med och handlat, fått bestämma osv finns det hur mycket som helst. Nog är det konstigt.

Har precis kommit hem från en handlingstur med pappa och nu har vi då allt mat för hela veckan. Dock finns det ett minus när jag är med och bestämmer, det är JAG som får laga mat till alla. Och jag hatar verkligen att laga mat, det är tråkigt och allt tar sån tid. Nä nu ska jag gå, plikten kallar och vi har en massa hungriga magar här i huset!

Av Johanna Nyström - 23 november 2009 15:06

           



Lägger upp alla bilder på pixbox senare, Johannanystrom.pixbox.se  

& på min facebook.

Av Johanna Nyström - 23 november 2009 14:47

Ni får ursäkta mig, igen! Alltså för dåligt bloggande. Har haft fullt upp hela tiden och när jag haft chansen att blogga har jag faktiskt inte orkat. Men nu är jag här igen och jag ska ge er en liten update av min helg :) Så håll i er!


Fredag: Det hände verkligen inget speciellt på Fredag, jag & Lina tog nå varv på Bränna, gjorde åttan på Torget, följde efter brandkåren m.m och såg en olycka. Usch så hemskt det såg ut. Och senare kom Linn till Bränna så drog vi med oss Dan & for till Snabers och glodde. Där började vi tala om att det skulle vara roligt fara dricka och sova där på Lördag. Men inget mer med det. När vi kom därifrån var klockan 01.00 ca och vi tognå varv på Bränna, talade med nå folk och sen for vi hem, somnade efter halv tre nångång.



Lördag: Vaknade upp alldeles för tidigt och var inget vidare pigg omman säger så. Men där på morgonkvisten hade jag panik, var ledsen, grät och allmänt nere. Så jag for till Lina där vi tog de lugnt precis hela dagen. Blev bjuden på middag där, jätte got kycklingsallad +rostade bröd. Mätt & belåten gick vi upp på hennes rum där det blev bestämt att vi skulle fara till Snabers ett gäng och dricka, sova och umgås. Vi fick ihop lite folk och sagt & gjort, vi for. Väl där hade vi de skit trevligt. Vi drack god alkohol, spelade öl spelet, sjöng, dansade ytterst lite, surrade på, rökte vatten pipa, och jaaa hade det trevligt :) Vi kom i sängs kring 03.00 och där har jag, Lina & Linn legat och sovit i en dubbelsäng, jag i mitten och fick ta smällen av att ligga lite oskönt och dom andra på nedervåningen.


Söndag: Vaknade upp halv tio, städade för fullt, packade ihop och for hem. Jag fick bli haffis eftersom ingen annna vågade köra. Väl på väg hem satt vi och talade om hur gott det skulle vara med Vippa - mat så direkt vi kom till Svartbyn gasade vi vidare mot Vippa. Mums på det! Efter någon timme hemma drog jag vidare till Lina, vi for och köpte oss chips + dip, lånade nån film av Dan och for till henne och flotta. Sen hem och sova och direkt jag lade mig ner smäll jag av.


Idag: Vaknade jag upp av alarmet som ringde 07.30, hoppade i duschen, for till tandläkaren för undersökning. Inga hål och mycket fina tänder hade jag. Förutom att jag hade en "glepa" mellan en tand och en lagning som tydligen var deras eget fel och slarv gjort så det ville hon fixa till eftersom det senare kan leda till hål. Så på Onsdag ska jag dit igen och fixa till det. Sen har jag legat och sett Idol, och sovit i nästan tre timmar. Vilket verkligen behövdes, har varit så sjukt trött dom två senaste dagarna. NU blir det iaf att vänta på att pappa kommer hem så ska vi fara handla, senare blir det nog en promenad med Lina.


Av Johanna Nyström - 20 november 2009 11:48

några som faktiskt går att lyssna på. Men inga nya cascada låtar slår dom gamla.


Cascada

Draw the line (Yanou´s Candlelight Mix)

Breathless

Everytime i hear your name

Fever

What about me

Why you had to leave

Dangerous

Av Johanna Nyström - 20 november 2009 09:46

Tycker veckan har gått sakta, ovanligt sakta. Kanske beror det på att jag varit sjuk och legat inne i sängen precis hela veckan? Men nu är det äntligen Fredag och jag känner hur det börjar krypa i kroppen på mig. Jag vill göra någonting. Något roligt. Jag tänker då absolut inte sitta hemma ikväll, jag skiter i om kvällen kommer suga, jag skiter i om man inte kommer på något att göra för hemma tänker jag då fan inte sitta. Inte en chans!


Nå direkt på morgon när jag steg upp från sängen, tog på mig nå "myskläder", traskade in i köket ser jag där den står, väntandes på mig, fylld till max och fortfarande varm. Kaffet. Det bästa jag vet när man är precis nyvaken, är att dricka kaffe. Och här i huset finns det alltid färdibryggt kaffe eftersom mamma dricker säkert 10 koppar om dagen. Så nu är min dag, eller morgon räddad. Och behöver jag ens beskriva hur j-vla gott det var? En kopp var då borta lika snabbt som vinden och nästa likaså.

Och just nu ligger jag i sängen med datorn i famnen, funderandes på vad jag ska sysselsätta mig med idag?! Ska höra med Lina lite senare om vi ska hitta på någonting & känner jag henne rätt så tackar hon inte nej.

Av Johanna Nyström - 19 november 2009 21:21

efter att shoppa känner jag smyger sig sakta men säkert på mig. Inte bra! No money + att jag måste spara.

Jag har mycket planer som ska genomföras inom tre månader. Försöka iaf. Hur jag nu ska få pengarna att räcka till är ju en annan femma. Kanske vinna på triss? Skulle det inte vara omöjligt så.

Nä nu ska jag sluta grubbla & fundera så mycket och istället slå på en bra film.

Av Johanna Nyström - 19 november 2009 19:25

En hund, en liten, som kan följa med en vars som helst. Vet inte vad som flygit in i mig men ni skulle bara veta hur sugen jag är på att skaffa en. Mamma & pappa säger inte emot, bara jag betalar den själv, tar hand om den så är dom nöjda. Så jag ska ha en, ska bara först spara ihop lite pengar så löser jag resten sen :) Det kan ju inte vara så svårt? Att spara ihop pengar alltså!?

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<<
November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards