Johannanystrom

Alla inlägg under november 2009

Av Johanna Nyström - 24 november 2009 20:27

Lugn & skön, det gillar vi.


For och plockade upp Lina på BB, for vidare till Tallvik för att sola, vi hade oturen på våran sida idag, dom hade hunnit låsa. Så i hopp om att Anette kanske hade öppet gasade vi vidare och turen vände, hon stängde kl sex så vi hann precis. Så nu har man fått sig lite färg på kroppen också :) Sen tog vi oss en lång prommis och njöt av det sköna vädret. Och sedan hem till L igen där vi suttit och gjort en massa test i Veckorevyn och jag har färgat hennes hår. Nu sitter jag hemma och tar det lilla lugna. Tänkte ladda ner en film och ta det väldigt lugnt hela kvällen.


Fick även en massa beröm av mamma idag, har inte berättat åt henne att jag hade städat här hemma och tagit fram lite julsaker så hon tyckte jag varit såå duktig och sa att där fick jag massa plus i kanten :) Woho!

Kanske jag ska utnyttja det och fråga om hon tankar bilen ifall det blir en Lule resa på Fredag? Det skulle sitta helt perfekt iallafall. Men först måste jag vänta och se om jag får mina pengar då eller om jag har otur och får vänta tills på måndag! Morr!

Av Johanna Nyström - 24 november 2009 16:42

Ja tänk skulle vi ha sommar nu, hur jag skulle ligga och steka och bli solbrun. Jag skulle njuta av varje sekund. Tyvärr har vi bara början på den kalla & tråkiga vintern framför oss. Och jag är blekare än nånsin. Så just därför ska jag & Lina ta oss en promenad nu och fara sola :) Såhär blek kan man ju inte vara.


  



Av Johanna Nyström - 24 november 2009 16:27

Jag minns dagen som igår, jag minns känslan man hade när vi stod där uppe på Brännaberget´s scen framför familj, släkt, lärare och vänner. Och framförallt känslan när vi gick ut från skolan (sparkades ut), ställde oss på trappen och sjöng en sång som nästan ingen kunde, men som tur var fick vi ha en fusk lapp i handen. Jag minns när vi åkte på lastbilsflaket genom Bränna hela vägen upp på BB och sjöng - FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN! Det var så mycket folk, folk som hade kommit för att se oss, just oss. Våra familjer stod dära bland folkmassan med våra "plakat". Jag minns att jag log under hela den korta tid vi stod där på trappan. Och jag tror vi alla kände en lättnad, lycka över att ha "gjort det". Tagit studenten. Känslan man hade den dagen är obeskrivlig och jag saknar den verkligen, speciellt alla underbara människor.


    

Av Johanna Nyström - 24 november 2009 15:18

Jag lyckas då ta mig fan med allt! När jag stod och skar köttet slant jag ju självklart med kniven och skar mig ett djupt sår i fingret. Fy helvete så ont det gjorde, hela handen/kroppen började pulsera. Och vi ska nog inte ens gå in på hur mycket blod det kom. Jag skulle behöva ett par järn handskar varje gång jag ska använda en kniv eller en sax, för varje jävla gång lyckas jag skada mig själv. Eller så är det så enkelt att jag bara ska ge fan i knivar & saxar, allt som är vasst. ÅÅH!!


Ska gå ovh fortsätta med maten nu så den är klar tills pappa kommer hem, då blir han glad. Önska mig lycka till.

Av Johanna Nyström - 24 november 2009 14:13

Nu har jag städat lite här hemma, tagit fram ljusstakar, julstjärnor, dukar och lite gardiner. Måste verkligen ta en liten paus just, blev helt slut av allt strykande och springandes hit & dit, fram & tillbaka, kors & tvärs, överallt & ingenstans.

Kanske man börjar få lite mer julkänsla nu när man plockat fram lite saker, för just nu har jag NOLL julkänsla.

Nu ska jag iallafall ta de jävligt lugnt innan jag ska börja med maten som jag har lovat, fälskfilé och klyftpotatis, mums :)

Av Johanna Nyström - 24 november 2009 09:28

Svar JA! 


När jag vaknade för cirkus en halv timme sedan var jag helt säkert på att klockan var typ bara halv fem på morgon, så jag försöka somna om tills jag hörde mamma, pappa och David precis utanför mitt rum surra om att mamma börjar jobba på en halv timme. Då förstod jag genast att klockan var betydligt mer. Tog upp telefonen och mycket riktigt, klockan var ... mycket mer!

Hade jag inte haft planer på att stiga upp tidigt idag hade lugnt legat och sovit ännu men tänkte försöka få gjort någonting idag, tex städa rummet, tvätta kläder, ta fram lite ljusstakar & julstjärnor, rensa på datorn och kanske ta en promenad med hundarna senare. Om nu någonting alls blir av återstår ju att se :)

Men det känns ut bättre att ha en massa planer för dagen än att inte ha det, spela roll om jag inte fullföljer dom!

Av Johanna Nyström - 23 november 2009 22:50

MP var lite av en besvikelse för mig. Fast kanske inte ska yttra mig efter att bara ha sett det första avsnittet, Okej jag såg inte ens hela. Jag gav upp! Känner mig alldeles för trött för att sitta framför TVN och glo. Fattar inte varför dom ska sända så sent? Kanske ger det en ny chans senare. Det hinns ju!


Nu ska jag iallafall lägga mig ner och försöka sova. Godnatt Sverige

Av Johanna Nyström - 23 november 2009 21:30

Lina visade mig en väldigt intressant blogg tidigare idag som hon hade hittat.

Ja vad ska man säga?? Någon som har otroligt lite att göra eller? JA TYDLIGEN!

En skvaller blogg om Överkalix.. Hmm! HAHA!!


Här har ni länken ---> http://djungeltelegrafen.bloggagratis.se/


Ni lär nog tycka precis som jag! Mer behöver jag inte säga.

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<<
November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards