Johannanystrom

Alla inlägg den 12 april 2012

Av Johanna Nyström - 12 april 2012 15:49


Efter flera timmars vandrande av rastlöshet och funderingar på vad jag skulle göra idag så for jag och plockade upp Vicky och Saga och gasade till Malin där vi lekt med Love och surrat. Alltid lika trevligt! :)


Men nu är jag tillbaka i G-byn och känner mig rastlös än en gång. Väntar dock på maten som för övrigt luktar underbart gott .... Ljuvligt. Efter att jag vräkt i mig tio kilo mat ska jag trycka gasen i botten hemåt och dammsuga + skura som jag skjutit upp alldeles för många dagar nu. Och OM jag orkar ska jag fålla upp draperiet så man får lite avskildhet från tv-rum & sovrum. Borde ha gjort det för längesen men jag tycker om att skjuta upp saker. Tydligen. Sen blir det väl att laga nå mat till M som lär vara hungrig som en varg när han kommer hem. 


Sitter förresten och försöker leta fram nå sjukt bra, nya, nötar låtar. Så vet du av någon go bit, kommentera! Tack.


-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Av Johanna Nyström - 12 april 2012 12:54


Vädret här gör mig så förbannat trött och seg. Slut i skallen. Jävla piss väder. Är ju ändå lite roligt att det nästan alltid är skit väder när man väl är ledig och när man jobbar är det sjukt fint väder. Alltid är det så. 


Nu sitter jag iallafall i G-byn här jag suttit sen 09 imorse. Mamma var ledig och M är borta och kör lastbil så passade ju perfekt att fara hit istället för att ligga hemma glo själv. Har sovit hyffsat bra inatt faktiskt, fast M inte varit hemma. Men beror nog på att jag var döds trött när jag la mig igår och somna på stört. Blir iaf att äta middag här, farmor skulle snöra ihop en sjukt god gryta med älgkött, lätt den godaste jag ätit. Så jag längtar mycket efter mat just nu :) 


Imorgon åker förresten mamma & pappa och hämtar hem den nya familjemedlemmen. Hur jag längtar! Dom kommer hem sent lördagkväll så dirr jag vaknar på söndag lär jag gasa hit gärnet och bo här under dagen ;) haha!


Här är en nyare bild på sötnosen :)

 

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards