Johannanystrom

Alla inlägg under april 2012

Av Johanna Nyström - 30 april 2012 12:56


Jahapp. Då var det måndag och valborgs nu då. Sjukt. Konstigt. 

Känns som vilken dag som helst. Lika tråkig och lång. Har ingen aning om vad som händer ikväll. Om det blir nykter & skötsam eller fest? Känner mer för det första. Men har gjort mig lite fin(are) ifall det blir fest. Man vet ju aldrig. Men tänk känslan att vakna upp imorgon i toppen form och kan vara ute och njuta av vädret och inte ligga i sängen bakfull som fan. haha. 


Nää, vi får se vad som händer. Ska nu vänta på att min fina kommer hem från jobbet och prata ihop något! :)

Av Johanna Nyström - 29 april 2012 21:17


Haft fullt upp hela dagen. Direkt på morgon när vi hade vaknat gasa vi till Vännes där Matte hjälpt mig byta till sommardäcken. Sjukt hur mycket finare bilen blev med snyggare fälgar. Sen plockade jag upp syster och körde in i OK hallen och tvätta upp den, sen G-byn där jag städa invändigt. Mycket blank & fin blev den :) Synd att M kört sönder fronten och att en har backat in i den så baklyset förstör. På tal om baklyse måste jag fara till Luleå och köpa nya. Lär väl få böter så fort polisen är i byn bara för att dom kan. Sen får M försöka fixa ny front när han satt sönder den och så snabbt som allt är fixat ska den säljas. Tror jag iaf. Eller jo, den ska säljas. Vill ha nått nytt. 


     

Av Johanna Nyström - 28 april 2012 17:17


Blev riktigt lugnt för min del igår kväll. Legade hemma i soffan från de att jag sluta jobba. Hörde av mig till massa folk men alla hade annat för sig. Så ja, kvällen spenderades hemma i soffan ensam.

Matte kom hem senare efter att han hade skruvat klart så vi såg tv och sen lega jag och sov till å från tills det blev sängen och godnatt. 


På morgon när jag vakna gjorde jag mig snabbt klar för att sedan fara till Luleå med M & Pär där vi varit på loppismarknad i Arcus. Sjukt mycket folk och inget fynd. Mest skrot fanns det. Men lika trevligt förde. Nu sitter jag hemma och har precis sett BB. Ska snart börja styra upp nå inför ikväll. 

Av Johanna Nyström - 27 april 2012 18:49


Lönen har rullat in på kontot inatt, vilket satt mer än fint. Fick mer än jag trodde så det var ju bra, toppen!


Har jobbat hela dagen till efter halv fem typ. Sen lagat tacos med Matte och nu sitter jag i soffan och har precis sminkat mig, var på tiden. En vecka sen sist. Funderar på vad jag skulle ha hittat på? är sugen umgås med massa fina tjejer ska bara hitta orken till att styra upp något. 


Skönt med lång-ledigt nu. Fyra hela dagar. 


Av Johanna Nyström - 24 april 2012 21:00


Är riktigt trött och sliten. Ovanligt mycket. Fattar inte varför? Skulle ha kunnat gått sova för många timmar sen men istället tvingar jag mig att vara vaken för att inte missa massa bra tv-program. 


Blev att jag stängde idag, gött med lite mer pengar ;) Sen har jag degat i G-byn och sett efter Zalo när pappa varit i garaget. Fan så härlig hund. Men nu ligger jag hemma i soffan och funderar över livet, varvar mellan datorn och tvn. Väntar på att Lyckan i LA ska börja men var så sent så får se om jag orkar hålla mig vaken. Öppnar imorgon vilket betyder att alarmet ringer 05.15 och jag börjar 6.30 . Så jaaa, kanske bäst lägga sig i tid. 


Imorgon dirr jag slutar blir det att fara sola, sen måste jag ta tag i all skit här hemma. 

Saknar förresten världens bästa. Min fina & helt underbara karl. Han for inatt och körde lastbil med Jp och kommer hem imorgon eftermiddag så det betyder att jag måste sova själv. fan fan fan. Hate it!


Världens bästa <3  

Av Johanna Nyström - 22 april 2012 22:48


Raggat kring Bränna med syster och surrat. Sett BB i G-byn och nu är jag precis hemkommen. Ska snart krypa ner i sängen och sova för imorgon blir det jobb. Kommer kännas tomt när jag lägger mig eftersom min karl varit i piteå hela kvällen och rockat loss på In Flames. Hoppas han inte är full & jobbig när han kommer så man vaknar och inte kan somna om. haha. Nää nog vettja de går bra, tror dom var påväg hem nu så. Är ju en dag imorgon också. 



Nää, nu säger jag godnatt och tack för idag. 


Av Johanna Nyström - 22 april 2012 17:44


Igår kväll började kvällen med att Lina kom förbi och hälsade på, sen for vi till Vicky och såg när V och Sofia fixade Malins hår och en jäkla massa surr blev det, eller skvaller & skratt rättare sagt :) Sen hann vi med en sväng till Josse & Matte också där dom och Frida var. Ännu mera surr & skratt. När klockan började vara mycket for jag hem till min karl och vi mös ner i soffan till en sjukt bra komedi. Underbar kväll. Och sjukt kul att umgås med Lina, var allt för längesen sist. Det måste vi bli bättre på! ;)


Idag blev det uppstigning tidigt för att vara söndag. Lina kom och plockade upp mig så gasade vi till isladan för hundutställning. Sen kom även syster och Vicky å joina oss. Mycket trevligt! :) 


Och nu ligger jag hemma och funderar på vad man skulle ha gjort av resten av kvällen? Blir att se BB vid nio men innan? Hmmm... Känner för att göra nå. 

Av Johanna Nyström - 21 april 2012 14:21


Blev riktigt kär i de här solglasögonen från G&B som finns på lensway.se för endast 1199kr. 

D&G - DD6075-1018 13 hos Mylovebasket




Tänk glida omkring i de här i sommar? Vilken lycka! Sjukt snygga med en silvrig metallbåge och med brunmelerade skalmtippar som gör att alla konturer och formgivna detaljer syns.

Dom skulle nog passa utmärkt nu när jag färgat håret dessutom! ;) Vill ha!

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards