Johannanystrom

Alla inlägg den 11 april 2012

Av Johanna Nyström - 11 april 2012 21:31


Tagit det riktigt lugnt ikväll. For och plockade upp syster och handlade lite go saker för att sedan slå oss ner i soffan till en bra film. I don´t know how she does it. Sjukt bra film som ni måste se :) Efter ett tag kom även mamma och såg med oss. Riktig mys kväll har det varit. Och snart tänkte jag göra natt och hoppas på att man vaknar upp imorgon med att solen lyser in på en. Hade varit härligt. 


 

-

Av Johanna Nyström - 11 april 2012 14:37


 

Av Johanna Nyström - 11 april 2012 14:29


Tror ni jag tagit det lugnt idag som jag skulle? Ehh nä. For till morfar där det slutade med att jag dammsög och skura och sen for till Bränna och handla och löste in tippen åt honom. Fullt upp med andra ord. Men var faktiskt jag som erbjöd han hjälp för att han ska slippa slita ut kroppen och för att slippa köra bil i det här vädret. Allt för morfar! <3


Tog förresten med kameran dit och fick jätte fina kort på han och Tigro. Kan snöra upp dom sen. 


Nu blir det lugnt ett tag däremot. Ska invänta M, laga mat och sen om jag orkar & har lust städa det sista här hemma. Och ikväll blir det film, tror jag. Fick nå enormt sug efter att tatuera mig så vi får se ;) Haha!

Av Johanna Nyström - 11 april 2012 09:28


Alltså man kan fan tro att vintern har börjat om på nytt och att vi har hoppat över sommaren. 

Fan vilken ångest man får när man ser ut genom fönstret och det är säkert 10 centimeter snö på marken och det blåser uta fan. Deprimerande. Ja!


Visst är det bara april väder men såhär mycket snö brukar de väl ändå inte komma? Usch, fy & blä. 



Bion igår då.... Filmen var ju lika bra som alltid men jag höll mig från att gråta, fast nog var det nära där ett tag när den sorgsna musiken började spelas och hon sa Jack, Jack, Jaaaack och han såg kall, blek och död ut och när hon sedan pussade hans hand och lät han sjunka ner till havets djup. Då var det nära. 

3D´n då? Njaa, vart lite besviken. Trodde det skulle vara mer av det och inte så lite som det var. Så i fortsättningen blir det bara att se nyare filmer i 3D och inte sådär gamla. Kanske Avatar? Vi har ju 3d i G-byn på tvn och glasögon och allt så kanske man hyr den nå och ser? 



Onsdag idag och dagarna bara rusar förbi. Snart helg, snart måndag = jobb. Idag tänkte jag bara ta det lugnt, inte anstränga mig allt för mycket. Dammsuga och skura, tvätta den sista maskinen men inget mer. Kanske fara hälsa på min fina morfar just och dricka kaffe. Men nu blir det frulle och BB :)

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards