Johannanystrom

Alla inlägg under oktober 2012

Av Johanna Nyström - 11 oktober 2012 19:38


Sen är det äntligen helg!! =)

 


Efter jobbet idag for jag och Annika på Sangs och åt middag. Lika gott som vanligt. 

Ligger nu hemma och väntar på att hon ska höra av sig så tänkte vi ta en lång prommis. Längtar! Ska bli sjukt skönt. Kanske kör några magövningar efter om jag orkar och inte blir allt för slut :) 



Två bilder från förra året på mig och A :)

   



Av Johanna Nyström - 10 oktober 2012 20:27


                       

Av Johanna Nyström - 10 oktober 2012 18:18


Min morgon började inte riktigt som jag hade tänkt mig. Bilen startade inte och airbag lampan lös. Gissa om jag vart less? förbannad? frustrerad? och förbannad igen. JA! Min första tanke var att jag kommer vara utan bil till fredag. Vilket jag blir, utan min så måste låna Mattes. Sjukt less, men till helgen ska vi fixa den, var tydligen kolen eller vad de nu hette som var dåliga m.m Så fick ringa mamma på morgon och be henne skjutsa mig till jobbet. Tur man har världens snällaste och bästaste mamma <3

Sen har hon hämtat mig när jag sluta och när jag kommer till Grelsbyn möts jag är en helt underbar doft. Nybakt bulla :) Gud så gott det satt i magen. Dock åt jag bara en, får ångest annars. haha. 

 

Sitter ännu i G och ska snart ta med mig Zeb och ta en prommis. Har hört med alla jag känner och antigen svarar de inte, jobbar, kan inte pga annat eller har redan gått så ikväll får hunden bli mitt sällskap då :)

 

 

Av Johanna Nyström - 9 oktober 2012 16:08


Direkt jag slutade jobbet gasade jag till Malin och vi tog oss en prommis efter elljusspåret trots lite regn. Sjukt härligt. Men blött. Är hemma nu och ska krypa mig ner i soffan och ta det lugnt och vänta på att Matte kommer hem från jobbet så ska vi väl styra upp någon mat och mysa. Längtar! 


Världens bästa <3

 

Av Johanna Nyström - 8 oktober 2012 21:23


Måndagen med mys i soffan med min finaste. 


Har gått en lång prommis med mina underbara vänner, Malin, Vicky och Helena tidigare. Sjukt härligt och skönt. Typ en timme blev det. Sen har vi suttit hos Malin och surrat om allt mellan himmel och jord. 


Redan tisdag imorgon. Ojoj så dagarna går fort. 

Av Johanna Nyström - 7 oktober 2012 19:51


Igår blev det förferre med alla fina tjejer i Vicky´s rosa lilla hem, dockhuset. Massa skratt, svammel och sång bjöds det på innan vi knallade till hotellet. Hade en riktigt bra och trevlig kväll så jag tog nog rätt beslut om att fara ut ändå :) Kan vara kul nån gång. 


Idag har det varit sjukt lugnt, på morgon promenerade jag och Daniella över till Bränna och såg just på marknaden innan vi fick oss flotti mat på Torget. Ljuvligt gott var det! Sen har vi varit till GK´s med Frida och sen legat nerbäddade under täcke hemma hos mig och sett en sjukt bra film. Och nu ikväll har jag varit i G-byn hälsat på och spelat bingolotto. Hemma nu igen och ska snart slå på en film och mysa mig ner och invänta min finaste. Längtar så efter han. Man hinner knappt ses nå när dom jobbar typ dygnet runt och kör borta :( 



Här har ni en bild på mig och snygga Malin från igår. Har fler men orkar inte föra över dom till datorn ikväll. 

 

Av Johanna Nyström - 5 oktober 2012 22:26


Haft en trevlig kväll tillsammans med Helena. Har färgat hennes hår och surrat på, myst. Frida var även förbi en sväng så var riktigt trevligt se henne. Längesen sist. För längesen. Och sen kom även Annika. En riktig tjej kväll helt enkelt. Eller ja, om vi låtsas som att Dennis och Mullis inte var där ;P haha. 


Hemma nu och blev nästan deprimerad direkt jag klev in genom dörren och satte mig i soffan. Känner mig ledsen och nere. Fan så jag hatar den känslan. Så jävla jobbigt. Tungt. Antar att de är för att M är och kör i Finland och sover borta. Jag hatar ju att sova ensam vilket jag måste ikväll. Hatar att vara ensam bara allmänt. Jag saknar min fina. Och kan inte ringa eller skriva nå mycket heller eftersom pengarna hans tar slut för att de är så förbannat dyrt. Skit finland!!


Nää, nu ska jag sluta och se lite tv innan jag kryper ner till sängs. Godnatt!

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards