Johannanystrom

Alla inlägg under oktober 2012

Av Johanna Nyström - 23 oktober 2012 19:15


Det enda jag gjort idag. Sjukt tråkigt ligga hemma själv och inte orka göra något. Orka vara sjuk. Fan så det suger. Men Ida skulle jobba idag så jag frågade snällt om hon kunde lämna Tigro hos mig så jag fick lite sällskap, vilket hon gjorde :) Sjukt hur en hund kan göra mycket. Och han tycker ju om att ligga sova under filten så han har varit ett perfekt sällskap åt en sjukling som mig idag. Vid 21.15 kommer hon tyvärr och hämtar han. Det svider i hjärtat men då får Matte mysa med mig istället ;) Eller han har inget val. Hehe!


Snörde förresten ihop en lasagne idag till middag, satan så gott det är. De är en sån maträtt man kan äta ihjäl sig på. Äta sig till koma. Som tur var visste jag vart gränsen gick idag. Men för M var det nog lite värre. Han blev soffliggandes en stund. Sötfan där :) 


Nää, nu vila ännu mer och ta tillvara på tiden med Tigro och invänta att Svenska Hollywood Fruar ska börja. Jag ber till gudarna att jag är frisk imorgon, eller hyffsat frisk iallafall så jag kan fara jobba på Torsdag. Är det konstigt att säga att man saknar sitt jobb? För så känner jag. 

Av Johanna Nyström - 23 oktober 2012 11:40



 

Av Johanna Nyström - 23 oktober 2012 10:41


Sjuk. Har ingen feber men ont i huvudet konstant, snorig och täppt, ont i halsen och risig i kroppen. Väldigt trött hela tiden också. Tillika känns det ut skönt att vara sjuk, att det äntligen "bröt ut" för jag har gått och varit små förkyld i flera veckor till och från vilket har gjort mig tokig men nu så kom det. Men jävlar vilken ångest jag får av att vara hemma från jobbet. Nästan så jag mår lite dåligt av det. Men försöker tänka för mig själv att är man sjuk så är man. Vad ska man göra? Kan ju inte fara jobba och smitta ner alla i min närhet. Så som det känns ut nu blir jag hemma imorgon också, men torsdag måste jag fan jobba. Har inte råd att förlora massa pengar. Ska fortsätta vila uta fan och proppa i mig massa vitaminer så ska det här bli bra. 


Tänk att hösten verkligen sjukar ner de allra flesta. Som sjukt. Är väl kanske för att vi går mot kallare tider och kroppen inte vant sig. 

Av Johanna Nyström - 23 oktober 2012 10:38


Beställde hem en i vitt/silver igår. Längtar tills det trillar ner i brevlådan :)

  

Av Johanna Nyström - 22 oktober 2012 14:05


Tycker inte om att jag gått och blivit sjuk och måste vara hemma från jobbet. Det svider och jag får ångest. Men är man sjuk så är man. Finns inte så mycket man kan göra åt saken utan att bara vila, vila och vila. 


Fick en jävla huvudvärk igår eftermiddag, den pumpade sönder mitt huvud så mycket att jag tillslut spydde. Fyfan så ont det gjorde. Tror det var en lite "mildare" migrän jag hade. Sen mådde jag skit i kroppen. 

Idag är det lite bättre men har fortfarande ont i huvudet och känner mig risig och ont i halsen så blir att vara hemma imorgon också och hoppas att jag blir bättre så man förhoppningsvis kan jobba på onsdag. 


Ligger annars i soffan och sover till och från, ser lite tv eller på datorn. Har faktiskt tagit mig ork till att gå till tvättstugan för att tvätta min vinterjacka. Var på tiden. Den var mer svart än röd. Så snart ska jag kila upp dit och se om den torktumlats klart. 


Förresten, varför är man sugen på allt möjligt gott när man är sjuk? Vill ha allt möjligt som jag inte annars brukar vara sugen på. 

Av Johanna Nyström - 21 oktober 2012 10:54


... Lyssna på några go bitar. 

 


Vaknade upp med en förjävla huvudvärk på morgon, härligt. INT! Men tog två panodil så hoppas det släpper helt. Dessa jäkla förkylningar. Sjukt less. Är fortfarande snorig och halv konstig i kroppen. Ska det aldrig ge sig? 



Helgen har iallafall varit bra, i fredags satt vi ett gäng tjejer hemma hos mig och frossa i oss en massa god saker. Var meningen att vi skulle se X factor men det blev mer surr, skratt och svammel. När dom for hem myste jag ner mig under filten och slog på en film. Efter ett tag såg jag massa blåljus som sken in genom persiennen så jag tänkte att nu har polisen stoppat nån så jag kollade vek upp och kollade ut, och då ser jag hur lägenheten mittemot oss brinner för fullt. Fick panik och tog filten runt mig, kasta mig i skorna och tog upp telefonen för var beredd ringa 112 men precis när jag skulle till att springa ut kommer Daniella springandes och bankar på dörren och säger att det brinner och att hon ringt 112. Så vi gick ut och talade med räddningsbilen (mannen) som sa att brandbil + fler är på väg men att vi måste få ut alla som bor nära. Hon som bodde i samma hus som det brann hade D redan hämtat ut men vi sprang och hämta Catrin och sa till gubben att det bor en äldre i andra huset brevid. Sen stod vi ute i säkert 1,5 timme med hon som bodde i huset och såg när dom släckte. I lghn det brann var det en man kvar där inne som dog. Usch så hemskt det var. Har nog aldrig haft så panik i hela mitt liv som när jag upptäckte det. det brann som fan i hela tv-rummet och elden for ut genom fönstren. Tur att det märktes hyffsat tidigt så det inte hann sprida sig mer iallafall. 


Igår blev det att vara med min fina hela dagen och kvällen. Vi fixade igång min bil som varit död i två veckor. Skönt som fan att äntligen ha en fungerande bil och slippa tjorva med att ta sig överallt. Och innan det blev sängen såg vi tv och tog det sjukt lugnt. 


Idag vette tusan vad som händer. Jag ska väl jobba på att bli väck huvudvärken och kanske höra om någon liten vän är sugen hänga. 

Av Johanna Nyström - 19 oktober 2012 22:50


Tacka fan för fredag! Woho. 


Har spenderat hela kvällen hemma hos mig si soffan framför tvn och en sju dundrans massa surr med några utav mina fina och underbara vänner, Frida, Daniella, Vicky och Annika. Härligt & trevligt. Jajajjemen!

Och nyss for dom sista så nu ska jag mysa mig ner under täcket till en bra film. 


Hoppas alla haft en fin fin fredagskväll för det har jag! Synd att tiden går så snabbt bara.


 

Av Johanna Nyström - 18 oktober 2012 18:33


Vart finner jag den där orken? Orken till att diska. Göra någonting. Är så jävla slut, trött och less. 

Känns som att jag skulle behöva en solsemester i två veckor. FAN så härligt det skulle vara. Skulle vara perfekt. Och i rätt tidpunkt. Men jag får drömma ett tag till. Har inte tiden eller pengarna till det just nu. Det får vänta. Som vanligt. Är även så sjukt less att alltid måsta anpassa mig efter allt & alla. Ibland ger jag bara upp. Tacka fan för Fredag imorgon. 


Nu ska jag iallafall se lite tv och se på min fina som ligger och sover i andra ändan av soffan. Så fin, så underbar, så jävla bäst!! Love him! Är så otroligt lycklig över att ha världens bästa vid min sida 24/7 och det bästa av allt, vet att han känner likadant för mig som jag gör för honom <3

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards