Johannanystrom

Alla inlägg den 22 februari 2011

Av Johanna Nyström - 22 februari 2011 22:08


Alltid lika svårt komma på någon bra rubrik . . .


Vad har hänt ikväll då? Jag & Matte har varit till Vännes och hälsat på en sväng och han har fixat lite i bilen. Medans nötte jag blocket lite och hittade 2 olika bilar jag skulle kunna tänka mig. Synd att jag inte har alla pengar nu för dom lär ju hinna försvinna innan nästa månad :( 

Får hoppas att det kommer ut nå mer sen då, men eftersom jag har ganska så för höga krav så är det rätt svårt, måste nog dra ner på dom och nöja mig med vad som finns. Sen fick jag även två presenter av Madde som hon hade köpt i Irak, ett super snyggt armband och en sjal eller vad de nu heter, sånt man lindar runt halsen iaf :) Vad mer har vi gjort? Jo, hjälpt David och Anton med att bogsera en bil och sen tagit nå varv. 


Snart ska jag göra natt för imorgon tänkte jag följa med mamma och pappa till Luleå en sväng, kanske man hittar sig nå snyggt att köpa? :)

Av Johanna Nyström - 22 februari 2011 15:57


Har varit och sola med mamma tidigare idag och det var då verkligen bra och skönt på alla sätt, speciellt när jag har så ont, det fick det att bli lite bättre så nu går jag inte som en gungande pingvin längre iaf =) haha! 

Sen har jag bara tagit det extremt lugnt, fått lite helkropps massage av mamma och hämtat + betalat mina 2 stockar med snus. Sjukt bra & billigt. Tjänar verkligen på att beställa genom internet, en dosa kostar 19,90kr istället för butik 34kr så en hel stock blir de bara 199kr för :) Fast egentligen kanske det börjar vara dax att sluta? Men tror det får vänta ett bra tag till iaf ;P 


För tillfället har jag lagt mig i Idas rum å säng och lånat hennes dator eftersom mitt internet är cp och man kommer knappt in på det, det tar ca 10 minuter innan det laddat klart en sida så lika bra att jag ger fan i datorn för annars kommer jag bara få utbrott och slå sönder den eller kasta den i väggen. Nu blir det extrem ligga just tills man får nå erbjudande att göra :)

Av Johanna Nyström - 22 februari 2011 15:00



Bild på mig & Tigro + ny hårfärgen :)


    

Av Johanna Nyström - 22 februari 2011 09:45


Vilken jävla träningsvärk jag har. Fyfan säger jag bara. Kan typ inte röra mig och ont förbannat gör de, men då vet jag ju att det tagit :) 

Kände redan igår när vi spela att jag fick sjukt ont i benen och på kvällen vart de ännu värre och på morgon värst. Men det är inte så konstigt eftersom vi spela match och sprang konstant i 1,5 timme. haha! 

Men kul var det :) 


Idag är jag hemma från praktiken, har för ont och är hes och ont i halsen. Lika bra så det inte blir värre. Är så mycket basiller och min kropp är inte van ännu. För jag vägrar bli sjuk igen. Så snart ska jag snöra i min nå frukost sen har mamma lovat massera min kropp för att de är så synd om mig :) haha

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards