Johannanystrom

Alla inlägg den 20 februari 2011

Av Johanna Nyström - 20 februari 2011 22:41


Vilken skit jävla kväll det varit, upp & ner, ner & upp. Mitt humör har inte alls varit på topp och jag var tidigare när jag och pappa rök ihop väldigt nära på att ta mina saker och köra långt åt helvete, bort härifrån men som tur var stängde jag bara in mig på rummet och slog på en film. 

Jag är sjukt less på att bo hemma, speciellt när man tidigare bott borta i över 2 år och sen måste flytta hem igen, det är tungt. Varje dag är en plåga. + att jag och pappa är alldeles för lika på alla sätt & vis vilket inte gör saken bättre, inte när vi är sur iaf. Men men... 


Imorgon är en ny dag och jag hoppas jag vaknar upp med ett glatt humör. + att det blir en liten förändring imorgon, ska till frissan och färga håret, rött. Som jag längtat och saknat mitt röda hår. Sen vid halv fem har Lina dragit ihop ett lill gäng av oss gamla baskettjejer så ska vi spela "låtsas" match mot barnen hon tränar i basket. Sjukt kul ska det bli =) 


Nää, nu ska jag börja göra natt så man orkar upp. 

Av Johanna Nyström - 20 februari 2011 22:34


Är nu såld :(  Jag saknar bilen redan, men mest för att jag inte har någon nu. Lill go golfen, både älskad och hatad. Har många många fina minnen från den iaf :) haha! Får försöka tänka possitivt nu, jag är 3500kr rikare, jag slipper betala skatten på ca2800kr, jag får köpa en annan bil, måste bara få mina löner, det var Dan som köpte den så jag kommer ju självklart få köra den igen :) Men nog känns det som ändå ut trist. 


  

Av Johanna Nyström - 20 februari 2011 16:57



Helg ..... 


Har inte hänt ett skit i helgen, dött och tråkigt har de varit, typ. Orkar inte ens nämna nå av det lilla man gjort. Förutom att jag umgåtts med Annika idag :) Och att jag just nu sitter och lyssnar på gammal go musik. 


Nu måste de fan bli sommar så man slutar vara så nere och deppig hela tiden........... 

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards