Johannanystrom

Alla inlägg den 16 februari 2011

Av Johanna Nyström - 16 februari 2011 19:46


Idag har det ju faktiskt varit lite varmt ute, om man tänker på att det nu varit över -30 senaste dagarna och idag typ -25. Haha! Sjukt.

Undra när det tänkt vända egentligen? Längtar tills solen börjar värma, snön som smälter och man hör hur det droppar från taken, asfalten som tinar fram och när man hör fåglarna sjunga. Då vet man att det är vår och fan så härligt det ska bli :)  


Just nu sitter jag i Vännes och ser, Matte håller på svetsa rost i min lill bil så den går igenom bes på fredag. Sen på fredagkväll eller lördag byter den ägare, som trist men jag ska ha och måste ha en annan bil. Pappa klagar så på skatten osv osv. Men som tur är far den inte så långt bort, bara till Dan så nog vettja han är snäll och låter mig åka nångång :) 

Fick förresten jobb som vikarie på lekis på fredag. Mums på det!

Money money. 


Nu ska jag just drömma mig bort på victoriasecret.com innan jag drar raggen i garaget.............

Av Johanna Nyström - 16 februari 2011 16:44


Att vara snäll och alltid ställa upp för andra ska jag sluta med, att alltid hjälpa och komma springandes så fort nån ringer & är ledsen eller har problem ska jag sluta med. Man tjänar inte ett jävla skit på det och de har jag insett nu. Jag har fan alltid hjälpt, stöttat och alltid brytt mig mer om andra än vad jag gjort om mig själv och det är då bara bortkastad tid. För man får int ett skit tillbaka, eller jo kanske för stunden men sen när dom mår bra igen och har det bra är det som att man inte duger nå mer, eller jo man duger när dom inte duger åt andra. Då duger man, ibland. Jag är så jävla less. Men nu ska jag sluta bry mig om andra och bara ägna all energi åt mig själv, sätta mig själv i första hand för det har jag inte gjort på många många år. Har fått höra flera gånger av olika personer att jag är/varit för snäll men nu är de fan slut med det. Jag tänker int vara ledsen nå mer och känna såhär, de är int värt det! 


Hädanefter är det bara mina problem som gäller och som jag kommer lägga ner tid på.

Tur att jag iaf har en underbar mamma som förstår och som jag kan prata med. Hon förtjänar ett stort <3 + Matte och resten av min underbara familj!


Tack å Hej!!

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards