Johannanystrom

Alla inlägg under juli 2011

Av Johanna Nyström - 13 juli 2011 16:30


Gud så trött jag är, eller mest slut i huvudet och kroppen. 

Är verkligen inte van det här "jobb-livet", inte ett dugg. Jag är van att bara få jobba max 3 dagar på rad eller bara praktik. Det är stor skillnad. 

Fast jag känner mig helt död varje dag och bara vill fara hem försöker jag tänka pengar pengar och vad jag ska göra för dom efter sommaren. 

Vilket funkar. Dagarna går lite lättare då men det som är synd är att jag är helt slut på kvällen och skulle vilja sova flera tusen timmar men det går inte det heller, skulle ha så ångest om jag sov bort hela kvällen när det är enda tiden jag är ledig och kan göra saker. Nåja, bara bita ihop, är ju bara 2 dagar kvar nu så det ska nog gå fint. 


Imorgon jobbar jag 09.30-18.00 och på fredag samma. Fast beror ju helt & hållet på när sista barnet far hem, kan ju bli tidigare eller inte. Inte för att det spelar någon större roll vilken tid jag slutar det är bara de att jag vill känna mig pigg och inte vara såhär död....Nåja nog om det. 


Sitter hemma nu eller rättare sagt ligger i soffan och tar det extremt lugnt. Håller på ta mig ork att gå in i köket och diska det sista innan Matte kommer hem för då blir det att göra pizza :) MUMS så gott med egen hemmagjord. 


Av Johanna Nyström - 13 juli 2011 10:32


Nu känner jag att jag verkligen måste och vill ha helg! Det är ju ändå marknad här i Överkalix nu i veckan, eller den börjar ju imorgon, eller firandet iallafall. Känner mig så trött & sliten. Vill sova ut och bara njuta av lite ledighet. Men jobbar idag, mest troligt imorgon, beror på om hon som ska jobba imorgon är frisk eller ej och sen jobbar jag 9.30-18.00 fredag. Får hoppas att barnen kanske tar sig hem tidigare. 


Har börjat 7 på morgon men var sjukt död då alarmet ringde redan klockan sex. Som tur är jobbar jag bara till halv fyra och då blir det att fixa massa saker, färga håret är prioETT iaf. 

Just nu är jag hemma på rast en sväng, sitter här med sötaste Tigro i famnen och fan så mysig han är, nästan så man vill stanna hemma :)

Av Johanna Nyström - 12 juli 2011 09:11


Var ju först tänkt att jag, Matte, Ida & David skulle fara utomlands i september ifall Matte fick ledigt men igår fick han veta att det inte går :( FUCK!! Vi som pratat och planerat det sen i vintras. Han som aldrig varit utomlands och såg framemot det och även jag. Hade varit sjukt kul + att vi hade hittat ett bra & billigt hotell. Det suger! Men men, förstår att det är svårt få ledigt när löjperioden börjar då så vi får väl ta det till våren istället då. Men jag ska fortfarande utomlands. Men vet inte med vem riktigt. Har fått 4 andra erbjudanden men vet inte vilket av dom jag ska välja.. Hmmmmm....


Nåja, ska göra mig klar och gasa in mot Bränna, Konsum för lite jobb. 

Längtar redan tills jag slutar . . .

Av Johanna Nyström - 11 juli 2011 19:06


Då har man jobbat sig igenom första dagen på den här veckan. 

Imorgon byter vi arbetsställe och förflyttar oss från dagis till konsum. Känns ut ................... trist! Är ju så härligt att få vara ute hela dagar när man jobbar men det är ju pengar att vara inne också. 


Efter jobbet blev det snabbt att snöra ihop en tacogratäng och sedan gå över till David med Matte och hjälpa grabbarna flytta flotten som dom byggt till älven. Det var ju ett projekt det också men de gick fint! :) 

Snör upp nå bilder sen. 


Och nu sitter jag i G-byn just och glor. Håller på fundera på vad man skulle ha gjort. Om jag skulle gasa hemåt igen och slå på Harry Potter filmen som jag ännu inte sett nu när jag laddat ner den med bra kvalla. 

Igår när Matte och Micke beställde nå högtalare osv till bilen blev jag själv sugen så köpte 2 stycken så nu får man väl mycket bättre ljud i bilen förhoppningsvis :) Nu fattas bara nå bas, slutsteg och nå fälgar så är jag nöjd :) 


Nää, ska gå ta mig nå kaffe nu och försöka ta mig ork att hoppa in i bilen igen. 

Av Johanna Nyström - 10 juli 2011 22:03


Som tyvärr nu är slut :( Fan så det suger! Har en grym söndagsångest, varför ska helgerna vara så korta och gå så snabbt? Känns ut sjukt tråkigt och imorgon är det måndag igen vilket betyder jobb hela veckan lång. 


Men har iallafall haft en sjukt bra & trevlig helg kan jag lova er. 


I fredags när jag slutade arbetet for jag hem och gjorde mig klar och inväntade Lina och Camilla. Vi 3 tjejer började förfesta här lite smått och grilla nå go mat och surrade på, Sen kom även Tobbe hit och joinade oss och senare lite mer folk. Sen vid elva nå sånt for vi in till Bränna till hotellet och såg innan vi slutligen for till Svartbyn till LottaK och kollade läget. Och vid 02? typ for jag hem och la mig i sängen där mina sötis redan legade och sov så sött :) 


Lördag glassade jag omkring ute i go vädret hela dagen med Lina. Vi åt bakfylle mat på torget och tog det mera lugnt i värmen. Man höll ju på svettas bort. Senare på kvällen for jag, matte och Ida och fiskade. Vi var kring Nybyn på olika ställen och nog fick vi nån lill firre allt :) Sjukt kul var det! Sen blev de film tills vi somnade. 


Idag har jag, matte och Dan glassat omkring, varit till Vännesstranden en snabb sväng och doppat oss men vi insåg ganska snabbt att poolen är nog bättre så vi for dit. Sen har jag nu ikväll hängt med Dan och surrat på och nu ligger jag hemma i soffan och känner mig helt slut i kropp & huvud. Man blir ju helt död vara ute en dag när det är såhär varmt. 


Här kommer några bilder från i helgen iallafall...


Fredag

         

         

     



Lördag

     



Och lite andra bilder

            

Av Johanna Nyström - 6 juli 2011 21:15


Vilken tung dag de varit idag :( Har mått skit hela dagen och varit så risig i kroppen men matade i mig några ipren och härda ut till halv fem då jag slutade. Hoppas verkligen jag mår bättre imorgon så jag kan jobba och slipper plågas. Orkar inte och vill inte bli förkyld nu igen. Har inte tid!


Efter jobbet drog vi till Maddes iallafall och åt lite mat, sen har jag nu ikväll umgåtts med Annika. Vi har varit se fotboll, raggat kring byn, varit i Nybyn och här hos oss på T-vik så hon fick se lägenheten och här fastna vi ju såklart i soffan med massa surr :) Alltid lika trevligt! 

Just nu funderar jag uti nå mat, känner mig sjukt hungrig och sugen på nå. Kanske värmer ett vitlöksbröd i ugnen och käkar? :) Sen blir det sängen så man orkar upp imorgon.. Snart helg, SKÖNT! Märks att man inte alls är van att jobba flera dagar i sträck. 

Av Johanna Nyström - 5 juli 2011 23:16


Har jobbat hela dagen på Konsum idag, sen direkt jag slutade drog jag, matte, dan och camilla tilllansjärv på bilbingo. Och såklart vann man inte ett skit. Men matte var nära på 30000kr, bara ett nummer ifrån men då tuta en jävel. Nåja vi hade ju trevligt iallafall :) 


För övrigt så mår jag skit, håller på bli sjuk :( Känner mig väldigt knasig i kroppen så får hoppas det blir bättre för imorgon blir det jobb på dagis 8-16.30 och måste ha pengar för just nu ligger jag på -15kr på kontot. 

Är första gången nånsin.. Ojoj får som lite små panik.....


Nää, nu ska jag se lite tv innan vi ska krypa ner i sängen och sova..

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards