Johannanystrom

Alla inlägg den 10 juli 2011

Av Johanna Nyström - 10 juli 2011 22:03


Som tyvärr nu är slut :( Fan så det suger! Har en grym söndagsångest, varför ska helgerna vara så korta och gå så snabbt? Känns ut sjukt tråkigt och imorgon är det måndag igen vilket betyder jobb hela veckan lång. 


Men har iallafall haft en sjukt bra & trevlig helg kan jag lova er. 


I fredags när jag slutade arbetet for jag hem och gjorde mig klar och inväntade Lina och Camilla. Vi 3 tjejer började förfesta här lite smått och grilla nå go mat och surrade på, Sen kom även Tobbe hit och joinade oss och senare lite mer folk. Sen vid elva nå sånt for vi in till Bränna till hotellet och såg innan vi slutligen for till Svartbyn till LottaK och kollade läget. Och vid 02? typ for jag hem och la mig i sängen där mina sötis redan legade och sov så sött :) 


Lördag glassade jag omkring ute i go vädret hela dagen med Lina. Vi åt bakfylle mat på torget och tog det mera lugnt i värmen. Man höll ju på svettas bort. Senare på kvällen for jag, matte och Ida och fiskade. Vi var kring Nybyn på olika ställen och nog fick vi nån lill firre allt :) Sjukt kul var det! Sen blev de film tills vi somnade. 


Idag har jag, matte och Dan glassat omkring, varit till Vännesstranden en snabb sväng och doppat oss men vi insåg ganska snabbt att poolen är nog bättre så vi for dit. Sen har jag nu ikväll hängt med Dan och surrat på och nu ligger jag hemma i soffan och känner mig helt slut i kropp & huvud. Man blir ju helt död vara ute en dag när det är såhär varmt. 


Här kommer några bilder från i helgen iallafall...


Fredag

         

         

     



Lördag

     



Och lite andra bilder

            

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards