Johannanystrom

Alla inlägg den 17 juli 2011

Av Johanna Nyström - 17 juli 2011 22:26


Hallen. Här ska en spegelvägg upp och ska köpa nån byrå + matta.

   


Extra rummet. Vet inte vad vi ska ha där så tills vidare hänger vi tvätt och har det mera som förråd. haha. Och där är den stora tavlan som ska upp i tv-rummet ovanför soffan.

   


Köket. Och här ska matta och nå saker på hyllan upp.

     


Toaletten.

   

   


Tv-rummet. Ska köpa nytt tv bord för det är för stort de vi har nu, samt köpa en matta. Hänga upp tavlan, sätta upp hylla och sen ska vi måla om och tapetsera. 

           


Sovrummet. Tråkigt som fan men ska köpas sängram, tavlor osv. Men många garderober är det ;) 

     


och sen har vi en enorm balkong som jag inte orkade fota. 

Så ni vet ni hur det ser ut hemma hos oss, kul va??? ;) 

Kommer väl nya bilder när allt är fixat och köpt. 

Av Johanna Nyström - 17 juli 2011 21:59


Blev inge Nybyn och se bebis så istället tog jag tag i svinstian vi haft här hemma efter helgen. Fyfan så det sett ut. Men nu har jag diskat undan världens största diskberg, dammsugit, skurat, tvättat och dammtorkat. 

Så nu är det verkligen fint här igen. Måste förresten be pappa komma hit nå i veckan och sätta upp spegelväggen, en hylla och den stora tavlan som ska vara ovanför soffan. Matte har ännu inte fått tummen ur röven och fixat det så lika bra be pappa. Hade ju tänkt fota nå bilder och lägga upp när allt var klart här men tror jag gör det ikväll fast inte allt är uppe ännu. 


Har nyss sett en sjukt bra film, Just Wright. Och sen har mamma varit hit och lagat mig mat :) Vilken lyx man har ibland. haha!

Av Johanna Nyström - 17 juli 2011 16:30


Då är marknaden över för den här gången och det är ett år kvar tills nästa. Känns ut sjukt. Men den har varit bra och ändå rätt lugn för min del. 


Torsdag jobbade jag hela dagen och även fredag så jag kunde ju glömma att dricka torsdag, eller visst hade jag kunnat men känns ut fel komma till dagis bakfull och jobba med barn tycker jag. Så jag legade hemma hela kvällen och bara tog det lugnt. 


Fredag blev det ännu mera jobb hela dagen lång och direkt jag slutade gasade jag hemåt och gjorde mig klar så for jag och Ida på flotten med nå folk. Senare drog vi hem till mig och Matte men jag blev uttråkad så jag drog till Bränna och var med Lina & tjejerna innan det blev att gå till öltältet. Närmare stängning tappa jag bort alla och ingen svarade när jag ringde så jag blev less gick därifrån men hade tur och träffa Matte, JP och nån gubbe så jag följde med dom till Maddes och åt fyllemat och sen gick vi hem och var väl hemma kring halv tre typ?


Lördag blev det att vi gick in till marknaden och såg, åt mat och bara strosa omkring. Senare kom Matte på att vi skulle fara till Piteå och se på en bil så jag följde med men blev inget bilköp. Väl hemma igen drog jag på mig klänningen, sminka till mig och öppnade en cider eftersom jag skulle in till Lina. Men fick ingen skjuts och var tvungen samla mig ork att gå men istället small jag av hemma i soffan och vakna igen vid halv ett. fuck säger jag bara. Då blev jag less och sket i att fara ut så jag fortsatte sova istället. Kanske lika bra för jag va helt extremt trött & sliten. Måste ha varit för att man jobbat och slitit hela veckan och sen fått alldeles för lite sömn dagen före. 


Söndag idag och vi har varit på marknaden. Jag har äntligen fått köpt mig en ny plånbok och självklart sockor som är ett måste på marknaden :) Och nu ligger jag hemma och bara ser. Väntar på att Dan & Camilla ska komma plocka upp mig så ska vi fara se på Dan´s nya lillebror, ska bli sjukt kul och spännande :) Bebisar är ju såååå söta. 


Lägger upp de få bilder jag lyckats fota. Tyvärr så har jag helt glömt bort kameran under helgen så :(


             

 

   

       

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards