Johannanystrom

Alla inlägg den 17 februari 2013

Av Johanna Nyström - 17 februari 2013 21:05


Har legat hemma sjuk heeela helgen. Lyckat eller hur. Skit tråkigt får jag säga.

Har inte kunnat göra det jag velat. Har legat hemma i soffan hela dagarna och kvällarna förutom när vi varit till Vännes för att vi blev bjudna på middag. Skit tråkig helg har jag haft. Men jag har turen att ha världens bästa och finaste pojkvän som tagit hand om mig och hållt mig sällskap till och från iaf :) Det tackar jag för!


Idag är första dagen på fyra dagar som jag varit ut och betett mig som en riktig människa. Har varit och hälsat på Malin och barnen. Sen ikväll unna jag mig bio med Camilla. Sista Twilight såg vi och fyfan så bra den var. Skulle lätt kunna se en gång till ikväll. Och nu blir det soffan tills det är dags för sängen. 

Är inte helt hundra än, har fortfarande ett ton snor i snoken, hosar och nyser men jag mår mycket bättre än jag gjort och jag orkar göra saker så imorgon blir det jobb. Ska bli otroligt skönt för jag håller på bli galen av att vara hemma. Får bara hoppas det inte blir värre igen när man är igång och anstränger sig. 


Två av sötisarna jag träffat idag! :)

   

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards