Johannanystrom

Alla inlägg den 16 maj 2012

:)

Av Johanna Nyström - 16 maj 2012 22:44


Började kvällen med att bjuda Vicky & Malin på tacos, vilket var sjukt gott, underbart gott. Mätta & belåtna slog vi oss ner i soffan med matkoma innan vi orkade börja med mitt hår. Helena kom sen och Lina och Veronica var också förbi en lill sväng. Efter att håret var klart tog jag, V, M och H oss en prommis och några varv kring Bränna. Riktig trevlig kväll har det varit. Nu har jag precis kommit hem och ska glo runt på internet just innan jag kryper ner till sängs. Eller så slår jag kanske på en film och väntar tills Matte kommer hem för lär nog liks vakna då. 


Håret då, jaa, det blev ju ljusare och jag hade ju inte vant mig med som det var först så jag vet inte. Nu är det ju ännu ljusare. Men nu får det vara såhär ett bra tag innan jag bestämmer något nytt. Mitt hår mår inte alls bra just nu. 

Av Johanna Nyström - 16 maj 2012 16:24


Har inte haft ord eller lust till att blogga dom senaste dagarna så tänkte ge er en liten update. 


Har jobbat måndag och tisdag, varit till Helena med Vicky och sett på söta Bosse och surrat. Städat och hunnit göra en till beställning från Nelly igår. Fan! Fick även helg igår så 5 dagars lediget kommer sitta riktigt fint! :) Idag har jag passat på att bara ta de lugnt och njuta av det fina vädret i Vännes hos Helena där vi druckit alldeles för mycket kaffe och surrat. Men mycket trevligt var det! :) 

Nu ligger jag hemma och väntar på att Malin och Vicky ska komma hit så ska jag passa på bjuda dom på Tacos när Matte liks är iväg och kör lastbil. Sen blir det att färga mitt hår. Tänkte pröva mig på lite ljusare, mer slingor och se vad jag tycker. Mycket mer har inte hänt men blir det inte regn imorgon så är det ute i solstolen som gäller hela dagen lång ;)


Eller jo, fick köpt mig ett slutsteg idag så nu är jag glad. För som jag letat. Men det kändes i plånboken kan jag lova :/

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards