Johannanystrom

Alla inlägg den 3 maj 2012

Av Johanna Nyström - 3 maj 2012 21:44


Råkade beställa hem en klänning och ett par skor från Nelly.com :) Det händer så lätt. 

Nää men på riktigt så är jag värd det och är faktiskt längesen jag shoppat nu så ;) haha


Har iallafall jobbat idag och efter jobbet for jag till Dan och Camilla och hälsa på. Trevligt trevligt! :) Och efter ett samtal om mjukglass eller mest såsen på glassen så var vi ganska snabba på att gasa till Fenix och köpa varsin ;) SJUKT gott. Sen har jag bara hängt i G-byn och varit hundvakt åt Zalo en stund. Sen kom Matte dit och vi tog oss en promenad genom byn. Riktigt härligt men synd att det ska blåsa så. 


Fredag imorgon. Veckan har gått så snabbt när man var ledig både måndag och tisdag, men ska bli skönt med helg och lite ledighet. Känner mig ovanligt trött och sliten. Vet inte vad det är med mig men känner mig inte alls som jag brukar. Nästan alltid trött och slut, mycket mer än vanligt iaf, sen att jag varit nykter typ en månad nu (tror jag) är ju sjukt? haha. Men behövligt. Känner mig inte alls sugen på att dricka, men kanske jag är skrämd sen här tidigare då jag låg död i fosterställning och spydde till halv fyra en eftermiddag? Eller så har jag börjat inse att man inte behöver festa för att ha kul. Har gjort så mycket roligt på senaste tid, nykter. 


Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards