Johannanystrom

Alla inlägg den 4 april 2010

Av Johanna Nyström - 4 april 2010 10:42

och fan vilken ångest jag har över igår, eller snarare är jag satans sur och besviken. Kunde inte dricka nå typ, fick i mig fyra cider och ett halvt vinglas. KUL!!!!! Och det slutade ju med att jag var spikjävla nykter, less, trött, sur och vid kl ett gav jag upp och ringde till mamma som kom & hämtade mig från hotellet och väl hemma somnade jag på stört. Fyfan säger jag bara! Skulle inte ha druckit i fredags för då hade jag nog legat och sovit bort bakfyllan just nu och haft garn kul igår som alla andra. Men inte det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Nåja, skit samma, inget att göra åt nu.

Fredagen var iaf bra & rolig. Vi började kl fyra hos Rebecca ett gäng, drog vidare till Sam lite senare och sen efterfest hos Tob. Kvällen var lyckad och jag var full vilket jag fick sota för sen på natten med en

huvudvärk från helvetet. Sen igår på dagen har jag och lina legat helt döda hemma hos mig ett bra tag innan vi for till henne och förvandlade oss till lite 80-tals stuk. Rosa & snygga var vi!



Nu ligger jag hemma i sängen och tråkar. Pigg & mår prima. Funderar vad man skulle ha gjort idag?! Ta det lugnt iaf. Nog för att jag har god lust att supa mig klapp-jävla-kanon.................


Lägger upp nå bilder från helgen senare ...



Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards