Johannanystrom

Alla inlägg under augusti 2010

Av Johanna Nyström - 30 augusti 2010 08:50

Fan vilka svårigheter jag haft inatt med att sova. Har nästan varit omöjligt. Vet inte hur många gånger jag vaknat, säkert 10 och knappt kunnat somna om. Och självklart vaknar man före fan på morgon. Tungt!


Nu är det iallafall Måndag igen = ny vecka, nya tag!

Har inga som helst större planer på veckan, bara att jag har tänkt sola en dag, vara hundvakt varje dag, hinna med några promenader så fort mina skavsår from hell försvinner. Dom är inte att leka med, fyfan så ont dom gör och allt är skit skornas fel. MÅSTE verkligen försöka få mig en lill slant av morfar så jag kan köpa nya. Dom är så slitna och sönder nötta i hälen. Sen skulle jag behöva mig en tripp till Happis och Skopunkten. Nya Höst/vinterskor skriker efter mig ;)



Av Johanna Nyström - 29 augusti 2010 23:05

Har jag haft ikväll. Har varit med Annika, Helena & Malin och kört runt lite överallt och dillat på. Sen tog jag och Annika oss en promenad från G-byn till Bränna och runt hela skiten och sen hem till mig igen. Mycket duktiga har vi varit och skönt som tusan att få röra på sig lite! :) 

Nu är jag hemma igen och tänkte slå på en film att mysa mig ner i sängen till. Måndag imorgon hörrni! Kul, INT!! 

Av Johanna Nyström - 29 augusti 2010 12:15


                                                      

Av Johanna Nyström - 29 augusti 2010 10:00

Usch, nu är det Söndag igen och jag ser verkligen inte framemot veckan.


Men för övrigt har helgen var sjukt kul, kan dra den lite snabbt. 

Fredag: Började kvällen med att Jag & Annika for till Sam & förfesta med en massa folk. Matilda kom också och joinade oss. Vi hade det förjävla fint! Sen vid tio drog vi vidare till Hotellet där det var mycket folk och bra människor. Drack en massa, surra, skratta, träffa nytt folk och hade det allmänt kul. När Hotellet stängde vid två(?) drog vi vidare till Björkholmen till Dans stuga där vi fortsatte efterfesten. Och vid kanske fyra, halv fem måste jag ha somnat? 


Lördag: Vaknar upp ÅTTA! på morgon av att André och Dan börjar leva om, jag ville döda dom eftersom en bakfylla från helvete tog mig sakta men säkert. Nåja, att fortsätta sova kunde jag ju glömma så vi for till Bränna på OK och inhandla oss en massa gott, sen tillbaka till stugan där vi legat och svammla på, kollat film hela dagen. och som tur var släppte min bakfylla väldigt snabbt så det var ju tur :) 

Vid tre kom mamma och hämta mig, så då var det bara snabbt hem och duscha för att sedan fara på Köket med Lars och flotta. På kvällen hände inte allt för mkt, vi tog nå varv med Emil & Malin sen for jag hem och sov vid halv tio, var så sjukt trött efter för lite sömn. 


Och nu är det Söndag. Vettetusan vad man skulle ha gjort idag/ikväll? 


Bjuder iallafall på nå bilder senare. Dock bara från förfesten eftersom jag glömde helt bort kameran inne på Hotellet! :)

Av Johanna Nyström - 27 augusti 2010 16:19

Äntligen är det Fredag igen, som jag längtat.


Ikväll blir det som sagt party, har precis gjort mig klar och ska bara snöra i mig nå mat för att sedan rulla vidare inåt Bränna till Sam där vi tänkte förfesta innan vi pallrar oss vidare mot Hotellet! :) Hoppas & håller tummarna att det blir lika roligt den här gången som sist vi var på Hotellet, men det kan jag nästan lova;) Det blir ju vad man gör det till :)

 

Pusshej!


Av Johanna Nyström - 26 augusti 2010 22:14

Då trivs jag som bäst! Vill alltid ha något att göra, det ska vara full rulle hela tiden. Jag hatar när man bara ligger hemma och glor upp i taket. Är det värsta jag vet, hinner bli så rastlös och uttråkad. Men visst, nog kan det ibland vara skönt bara ligga hemma och se film en hel dag men inte alltid. Man lever bara en gång så passa på att leva livet fullt ut istället för att vara som nån jävla pensionär. Man är bara ung och dum en gång i livet! :) Haha!


Nåja, idag har jag haft fullt upp hela dagen. Varit hundvakt till tolv typ, sen har jag & Dan varit på skolan och hälsat på, hunnit med systemet, ragga och allmänt bara varit. Sen for jag hem en snabbis och åt för att sedan fara till Ötå/Finland med Helena, Frida & Rebecka där vi köpt massa godsaker till imorgon :) Och nu ikväll har jag varit kring Bränna med Dan, David och Pär en sväng. Nu är jag äntligen hemma igen och tänkte snart se reprisen från igår av Fångarna på fortet. 

Och imorgon gott folk är det FREDAG!! Det gillar vi! :)

<3

Av Johanna Nyström - 26 augusti 2010 09:54

Härlig bild i fjällen på hundarna!

  

Av Johanna Nyström - 25 augusti 2010 22:34

Har det varit i princip hela dagen. Ovanligt? JA! För mig iaf som alltid annars ligger hemma vareviga dag och tråkar.


Dagen började med att jag såg 2 filmer, var hundvakt och hann med en 2 timmars powernap <3 tills Dan ringde och väckte mig. Han kom och pickade upp mig, vi drog till Pär och hälsade på, såg ny lägenheten, surra, såg TV och pimpla kaffe. Väldigt trevligt! Dessutom är det ju år och dar sen (känns det som) man har umgåtts med Pär så det behövdes verkligen. Man ska inte glömma bort sina vänner!! Sen blev det att dra vidare till Maddes och käka, där även Tobbe kom och joinade oss. Efter vi var mätta och belåtna blev det att ta nå varv, köra nå ved till Dan och sen har vi hunnit med att hälsa på Viktor också och se hans ny lägenhet. Och nu är jag hemma igen efter en väldigt trevlig dag med killarna. 


För övrigt är resten av veckan full planerad.

Imorgon blir det att vara hundvakt tills Ida kommer hem från skolan, sen tänkte jag även försöka hinna med att fara på skolan och hälsa på, surra och få sig en kaffe. Och en promenad skulle inte sitta helt fel, och sola skulle jag verkligen behöva göra.

På Fredag blir det mest troligt att följa med Dan fram&tillbaka till Gve för att göra lite saker över dagen och på kvällen blir det bartömning på Hotellet! =) Gud så jag längtar. Drinkar för endast 49kr, ÖL 35kr, Cider 35-40kr! Wooho! Så då ska jag unna mig en massa drinkar medans det är billigt eftersom dom annars kostar typ 90-100kronor :) Int just nå bra! Tror det kommer bli kul och speciellt när typ hela Ökx ska dit!

Lördag blir då än så länge planerat en lugn och skötsam dag. 


Nä, nu ska jag gräva fram någon bra film att somna till. Godnatten!

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards