Johannanystrom

Alla inlägg den 9 augusti 2010

Av Johanna Nyström - 9 augusti 2010 22:27

Har precis kommit hem från Frida där hon, jag, Daniella & Angelica sett The Notebook och gråtit ikapp. Väldigt trevligt var det.

Efter filmen var slut fick jag ett helt oväntat samtal som gjorde mig väldigt glad men sjukt nervös. Jag skakar och är helt upp i varv.

Ojoj! Nåja, vi får se efter imorgon hur det går/blir så kanske jag berättar mer :) Måste slå på en film nu och lugna ner mig innan jag svimmar! haha!

Av Johanna Nyström - 9 augusti 2010 15:55

Snart blir det mat, sen dra vidare till Frida för att fixa med alla bilder från våran fotografering som vi hade här tidigare =) Och sen kommer väl dom andra flickorna så blir det film. Om det inte hinner bli ändrade planer.. ;P


Jag hoppas på åska sen ikväll, har missat den varje gång och det som är så mysigt.


    

Av Johanna Nyström - 9 augusti 2010 13:56

(Klicka på bilderna för större)

 

                      

Av Johanna Nyström - 9 augusti 2010 13:19

Har precis kommit hem från Bränna med mamma. Har fixat en massa saker, skönt att det äntligen är gjort bort.


* Bokat klipp, färg & slingtid, är över ett år sen jag var hos en frissa så nu är det dax. Jag har velat en hel vecka nu hur jag ska göra med mitt hår. Om jag ska färga det svart en gång till? Om jag bara ska sätta i ljusa slingor? Eller bara sätta i en röd färg så det är svart/rött? Och jag fick tillslut nog, så jag bokade tid på Stuk hos Liza. Så den 23/8 blir det att göra håret mörkbrunt med en blondslinga i luggen och kanske en i underhåret, samt klippa mig. Har länge tänkt göra så men har aldrig blivit av så nu när man liks har pengar passar jag på :) Blir ju ingen utlandsresa så blir väl att shoppa upp alla pengar eller spara dom......


* Köpt massa smink

* Varit på AF och fixat och lämnat in papper så jag får mina sista pengar.


Nu blir det chilla. Ladda ner några filmer så man har nå att göra hela kvällen.


Av Johanna Nyström - 9 augusti 2010 10:39

Helgen har passerat och ska jag vara ärlig kommer jag knappt ihåg vad jag gjort. Tiden går så fort att jag knappt hinner med.

Men i Lördags var det iallafall kräftskiva i Stråkan tsm med Linnea, Strogga, Linnea D, Per, Maah, Sandra & Lars. Vi åt en massa gott, drack lite grann och surrade på en massa :) Mkt trevligt!


Och nu är det ny vecka igen, förväntar mig inget speciellt utav den eller helgen. Vet bara att imorgon blir det tårta hos Frida gumman som fyller år :) Sen kommer man väl ligga hemma resten av tiden eftersom alla andra är så upptagna med annat. Men men, vi får se!


Bjuder på nå bilder sen, ska hoppa i duschen och fara inåt Bränna med mamma och köpa massa saker som är slut...................................

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards