Johannanystrom

Alla inlägg den 25 augusti 2010

Av Johanna Nyström - 25 augusti 2010 22:34

Har det varit i princip hela dagen. Ovanligt? JA! För mig iaf som alltid annars ligger hemma vareviga dag och tråkar.


Dagen började med att jag såg 2 filmer, var hundvakt och hann med en 2 timmars powernap <3 tills Dan ringde och väckte mig. Han kom och pickade upp mig, vi drog till Pär och hälsade på, såg ny lägenheten, surra, såg TV och pimpla kaffe. Väldigt trevligt! Dessutom är det ju år och dar sen (känns det som) man har umgåtts med Pär så det behövdes verkligen. Man ska inte glömma bort sina vänner!! Sen blev det att dra vidare till Maddes och käka, där även Tobbe kom och joinade oss. Efter vi var mätta och belåtna blev det att ta nå varv, köra nå ved till Dan och sen har vi hunnit med att hälsa på Viktor också och se hans ny lägenhet. Och nu är jag hemma igen efter en väldigt trevlig dag med killarna. 


För övrigt är resten av veckan full planerad.

Imorgon blir det att vara hundvakt tills Ida kommer hem från skolan, sen tänkte jag även försöka hinna med att fara på skolan och hälsa på, surra och få sig en kaffe. Och en promenad skulle inte sitta helt fel, och sola skulle jag verkligen behöva göra.

På Fredag blir det mest troligt att följa med Dan fram&tillbaka till Gve för att göra lite saker över dagen och på kvällen blir det bartömning på Hotellet! =) Gud så jag längtar. Drinkar för endast 49kr, ÖL 35kr, Cider 35-40kr! Wooho! Så då ska jag unna mig en massa drinkar medans det är billigt eftersom dom annars kostar typ 90-100kronor :) Int just nå bra! Tror det kommer bli kul och speciellt när typ hela Ökx ska dit!

Lördag blir då än så länge planerat en lugn och skötsam dag. 


Nä, nu ska jag gräva fram någon bra film att somna till. Godnatten!

Av Johanna Nyström - 25 augusti 2010 08:49

Nu är det fjärde veckan jag är förkyld och det ger sig verkligen inte. När jag väl börjar bli bättre så tar det bara en dag så är jag lika dålig igen. 

Jag börjar bli väldigt less nu. Hostar som ett psyk, snorar så ini helvete, ont i huvudet, ont i kroppen och mår bara allmänt skit. Jag är helt slut varje dag, det tar verkligen på kropp & huvud att vara sjuk en längre tid. 

Nåja, bara jag slipper feber så är jag nöjd. 


Onsdag idag, undra vad man skulle ha gjort? Ragga är ju bara glömma eftersom dom har stängt av hela Bränna pga filminspelningen Jägarna 2 och det skulle väl vara avstängt till sent ikväll?! Så det blir väl en inne dag med massa filmtittande. Är dessutom hundvakt åt lilla Tigro. Just nu är han väldigt snäll och lugn, hoppas verkligen det håller i sig. Haha! :)


  

 <3

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards