Johannanystrom

Alla inlägg under juli 2010

Av Johanna Nyström - 25 juli 2010 20:11


                                  

Av Johanna Nyström - 25 juli 2010 11:54

Efter en nykter & skötsam helg ;) Har blivit sent varje natt fast man varit nykter och det händer ju int allt för ofta.


Gävle trippen gick förresten bra. Det som var jobbigt var att det var satans varmt i bilen att man höll på dö. Man var fan sjöblöt i svett.

Men väl framme letade vi upp nå hotell och tog in på, gick ner i relaxen och simmade just i poolen som fanns. Välbehövligt efter en 12 timmars bilfärd. Nästan dag blev det hotell frukost, det bästa! ;) Och sedan efter en liten shopping sväng på Valbo köpcenter for vi och hämtade hunden. Och gud så söt han är. Det är sjukt :)


Sen blev det helg. Var med Frida & Lina på fredagen, vi svammlade på en jäkla massa och hade det roligt :) På Lördag var jag bjuden på tårta hos Linn med en massa annat folk. Fika & surrade på! Efter det blev det Jock en sväng med Lina, Frida & Mattias. Och på natten så har jag, lina & Frida legat hos henne och sett skräck film till halv fem inatt :)


Söndag idag, det regnar, det suger och antar att det inte händer så mkt idag....

Av Johanna Nyström - 20 juli 2010 23:34

Nu snart blir det sängen eftersom alarmet kommer ringa 03.45, alltså bara om några timmar. Och vid 04.30 drar jag, mamma och syster iväg på en liten roadtrip till Gävle för att hämta en söt liten hundvalp :) Känns ut förbannat tungt men kan ju int låta mamma köra hela vägen ner själv och sen hem igen.

Så imorgon på eftermiddagen är vi väl framme i Gävle, då blir det att ta in på hotell eller camping(stuga) och om vi har ork kolla omkring. Och på Torsdag blir det fara hämta hunden direkt den är "besiktad" hos vet. och sedan börja rulla hemåt igen. Så torsdagkväll eller natten mot fredag är vi hemma i lilla Ökx igen :)

Ska bli hela skönt ändå fara bort en lill sväng..........

Av Johanna Nyström - 20 juli 2010 10:08

Idag har man tvingat sig upp från sängen alldeles för tidigt enbart för att solen skiner för fullt. Blir att fara till Garbins på nå tag med mamma och säkert syster. Dock blåser det hela så mycket så vi får se hur länge vi blir där.


Annars händer det inte mycket, igår kollade jag & Lina någon film hemma hos mig och efter den var slut tog jag systemkameran och vi for & fotade nå bilder. Himlen var ju enormt fin igår..


    


Av Johanna Nyström - 19 juli 2010 14:40

Överkalix Marknad 2010

                                           

  

Av Johanna Nyström - 19 juli 2010 10:17

För den här gången.. Och det känns ut skönt, förbannat skönt.


Marknadsfirandet började på Torsdag för mig. Drog in till Bränna till Matte och började där med han, Johan & Kent innan vi for ner till UG för att se på Volleyboll tuneringen som alla andra år. Dock blev det inte mycket tittande eftersom bara några meter därifrån hade Tobbe ställt sin husvagn som vi joinade istället med en massa folk :)

Lite senare knallade jag iväg till Touben där en massa folk var, Lina dvs. Och innan vi drog vidare till öltältet hann jag & hon vara och tigga gratis åkbiljetter till karusellerna :) haha! Väl i öltältet hade jag det förjävla fint måste jag säga. Fast det fanns efterblivna idioter som dumma sig kunde det inte förstöra min kväll, allt drama gjorde mig bara ännu mer taggad och jag hade ännu roligare :) Nåja, när öltältet stängde drog vi ner på efterfest till Tobbes husvagn och vid 5, halv sex har jag & Lina kommit till mig och somnat.


Fredag Vaknade man upp kring tre bakfull och jävlig. Bestämde mig ganska så snabbt för att vara nykter, så vi gjorde oss klara, for åt på Köket och sedan vidare till öltältet nyktra bland alla fulla människor. Vid halv tolv var jag less och åkte hem med min mor.


Lördag Drog ner på marknaden med Vickan, Jim & Albin, strosade omkring där och sedan for vi hem till mig för att färga Vickans hår. Efter det gjorde jag mig klar, for till Lars på förfest, in till Bränna och åt och sen kom min Gumma Vickan och joinade oss :) Efter festande lite överallt blev det öltältet där jag hade det garn kul, dansa, sjöng, svammlade på och en massa. Och kl ett då det stängde drog jag, Vickan, Madde & hennes kille till Torget för lite bakismat. Jag & V for sedan på efterferre hos Tobbe innan Jim kom och hämtade hem oss.


Söndag Blev det en massa strosande på marknaden med mamma, köpte foppatofflor, massa sockor och thaimat. Kvällen avslutades med filmtittande tsm Lina.


En bra och rolig marknad helt enkelt.

Bilder kommer ...............

Av Johanna Nyström - 15 juli 2010 10:21

Är det nu här i Överkalix. Eller det är väl snarare idag det börjar.

Så ikväll blir det Volleyboll tunering vid Ug som tidigare år. Dock ska jag inte spela, jag har det bra av att bara sitta och se på och surra med folk :) Hoppas det är lika fint väder ikväll som det är nu..


Annars så vann vi inte ett skit på Bilbingon i tisdags men vi hade det trevligt och kul.. Dom ringde även från Konsum och frågade om jag ville jobba Onsdag, igår, vilket jag inte tacka nej till :) Behöver verkligen alla pengar jag kan få så igår var det arbete hela dagen lång. Håller tummarna att dom kommer ringa ut mig nå mer.


Nä, nu ska jag göra mig klar och fara ut en sväng... Tjooho!

Av Johanna Nyström - 13 juli 2010 14:47

När man väl är fixad & redo för stranden blir det skit väder.

Så jäkla typiskt! Nåja, det kommer fler dagar och dessutom hann jag ju istället med att se en film, The Bounty Hunter och ta det allmänt lugnt!

Vilket behövdes. Känner mig helt slut i kropp & huvud.


Snart blir det iallafall att börja med maten och sedan gasa upp mot Lansjärv för lite bilbingo :) Mest troligt iaf. Känner då absolut inte för att köra så jag hoppas & håller tummarna att någon mer ska dit och har 3 platser kvar ;P 



Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards