Johannanystrom

Alla inlägg den 19 juli 2010

Av Johanna Nyström - 19 juli 2010 14:40

Överkalix Marknad 2010

                                           

  

Av Johanna Nyström - 19 juli 2010 10:17

För den här gången.. Och det känns ut skönt, förbannat skönt.


Marknadsfirandet började på Torsdag för mig. Drog in till Bränna till Matte och började där med han, Johan & Kent innan vi for ner till UG för att se på Volleyboll tuneringen som alla andra år. Dock blev det inte mycket tittande eftersom bara några meter därifrån hade Tobbe ställt sin husvagn som vi joinade istället med en massa folk :)

Lite senare knallade jag iväg till Touben där en massa folk var, Lina dvs. Och innan vi drog vidare till öltältet hann jag & hon vara och tigga gratis åkbiljetter till karusellerna :) haha! Väl i öltältet hade jag det förjävla fint måste jag säga. Fast det fanns efterblivna idioter som dumma sig kunde det inte förstöra min kväll, allt drama gjorde mig bara ännu mer taggad och jag hade ännu roligare :) Nåja, när öltältet stängde drog vi ner på efterfest till Tobbes husvagn och vid 5, halv sex har jag & Lina kommit till mig och somnat.


Fredag Vaknade man upp kring tre bakfull och jävlig. Bestämde mig ganska så snabbt för att vara nykter, så vi gjorde oss klara, for åt på Köket och sedan vidare till öltältet nyktra bland alla fulla människor. Vid halv tolv var jag less och åkte hem med min mor.


Lördag Drog ner på marknaden med Vickan, Jim & Albin, strosade omkring där och sedan for vi hem till mig för att färga Vickans hår. Efter det gjorde jag mig klar, for till Lars på förfest, in till Bränna och åt och sen kom min Gumma Vickan och joinade oss :) Efter festande lite överallt blev det öltältet där jag hade det garn kul, dansa, sjöng, svammlade på och en massa. Och kl ett då det stängde drog jag, Vickan, Madde & hennes kille till Torget för lite bakismat. Jag & V for sedan på efterferre hos Tobbe innan Jim kom och hämtade hem oss.


Söndag Blev det en massa strosande på marknaden med mamma, köpte foppatofflor, massa sockor och thaimat. Kvällen avslutades med filmtittande tsm Lina.


En bra och rolig marknad helt enkelt.

Bilder kommer ...............

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards