Johannanystrom

Alla inlägg under april 2011

Av Johanna Nyström - 11 april 2011 23:12


Har varit sjukt jävla fint väder idag men dum & korkad som man är så har jag legat inne hela dagen i princip och sovit. Fast det kunde inte hjälpas eftersom jag typ bara sovit 3-4 timmar inatt så. Men en liten stund har jag hunnit vara ut idag iaf och glassat på em-trappan med nå folk. 

Sen ikväll har jag hunnit vara träna med Matte & Jp, sjukt skönt.

Får hoppas att man inte har så mycket träningsvärk imorgon när man ska stå upp en hel dag ............... 


Så nu ligger jag här själv - ensam och deppig i flickrummet. 

Ska snart göra natt för imorgon blir det jobb 10-18 ... 


 


Godnatt

Av Johanna Nyström - 10 april 2011 18:05

Nu är ännu en helg över och den har varit bra, mer än bra. 
I Fredags blev det att grilla hos Matte några stycken, jag, Dan, Matte, Tobbe och David. Massor med go mat och alkohol. Dock var det mindre kul sitta inne i en lägenhet en hel kväll så alla gav sig ganska snabbt men jag & M drog ut och åkte raggarbil med brönderna Öhman innan det var läggdax :)
I Lördags vaknade man upp icke bakfull TACK å lov. Var tänkt att vi skulle ut på isen med Micke & Vickan men vettefan vad som hände med den planen? Så istället blev det att vi for till Stråkan till Moa och hade ett litet grillparty där, lika bra det för det var sjukt trevligt och kul :) Efter alla var mätta och belåtna hjälpte killarna henne spika tak och vi såg väl mest på ;P När vi kom till Bränna igen for vi till John just och kollade läget innan vi begav oss hem sova. 
Söndag idag, har inte hänt så mycket. Jag, Matte & Pär har gjort pizza och mumsat i oss, har hunnit städa lite och nu ligger jag hemma i G-byn och tråkar. Fan så det är deprimerande att vara här. Sjukt synd men de bara är det :(
Här har ni iaf lite bilder från helgen
Lördag
 
     
Idag- go pizzan vi gjorde ;)
   
 

Av Johanna Nyström - 8 april 2011 10:35


Äntligen!


Både skönt & mindre skönt! Eller hur man nu ska säga.

Det har sina för och nackdelar. 


Har iallafall vaknat alldeles för tidigt idag, var en riktig bitch på morgon när jag gav upp hoppet om att kunna somna om igen. Fiiifan säger jag bara.

Och tur som fan att jag var hemma själv, annars hade det gått ut på alla andra och då hade jag haft sån ångest nu.

Nåja, skit samma är på bättre humör nu efter en lång, varm, skön dusch. Har sminkat mig mer än vanligt idag bara för att fördriva tiden. Dock blev jag missnöjd men orkar fan inte tvätta bort allt och göra om. Det får vara! Nu eller resten av dagen/kvällen har jag ingen aning alls vad som händer? Orkar inte planera nå heller för det blir aldrig som man lks tänkt sig. 



Av Johanna Nyström - 7 april 2011 17:29


Har haft fullt upp hela dagen, först hjälpt mamma måla Davids rum ett varv till sen har jag varit hos Daniella och ätit tårta eftersom hon fyller 20år idag :) Mkt trevligt! Och nu ligger jag hemma i sängen och känner mig helt slut.

Tänkte ligga ett tag och chilla så får man sen se vad som händer & fötter, om man orkar sig till gymmet eller bara ta de lugnt. 

Av Johanna Nyström - 6 april 2011 22:28


Men det beror endast på piss vädret vi haft idag. För den här dagen har annars varit bra och jag har hunnit med mycket.

Eller iallafall mer än vanligt ;)


Gör några punkter istället för att skriva en hel jävla bok. 


* Solat

* Hälsat på mormor & morfar

* Ringt ett skit samtal till skatteverket

* Rensat bort massa skrot i rummet mitt

* Hjälpt mamma & pappa måla Davids rum

* Tränat med Matte & Pär


Var väl typ allt, eller iaf de jag är nöjd över :) haha! 


Nu blir det lugnt innan läggdax men först ska jag snusa sönder världen, snoka sönder alla klädsidor + sko, nöta fb och lyssna på go musik.





Av Johanna Nyström - 5 april 2011 21:34


Helt jävla död efter en hel dag med jobb. Mina fötter, ben & rygg mår inte alls bra just nu. Fyfan säger jag bara! 

Men efter jobbet blev det att trycka i sig kyckling o ris, mumma! Sen tog jag och Matte med oss hundarna på en lill promenad och sen var det tänkt att vi skulle och träna men kortet var mongo så vi tog oss inte in :( 

Istället drog vi till Vännes en sväng och chilla. 


Nu har man iallafall intagit ryggläge i sängen och ska extrem ligga. Hade tänkt sova tidigt ikväll men det kan jag ju fet glömma nu eftersom Dan skickade för en stund sen att resten av Sons of Anarchy avsnitten nu finns att ladda ner. Så ikväll/inatt blir det nöta nöta :) Fan så glad jag blev och hur jag längtat på att dom ska komma ut.. 



 

Av Johanna Nyström - 5 april 2011 07:53


Jaaa, de undrar jag verkligen. 


Hade helt & hållet glömt bort att jag ska ju förfan jobba idag. 

Vet ni hur jag kom på det? Jo jag drömde nyss, eller för ca en halv timme sen att jag var och jobbade på Konsum och i självaste drömmen kom jag på att jag ska ju jobba idag så jag vaknade av panik och nästan flög upp ur sängen, klädde på mig snabbt och gick till köket för att se om jag dilla eller om jag verkligen ska jobba. Och jajemen, nog ska jag jobba idag allt. Haha! Tur som fan att jag börjar kl tio och att det inte var åtta.. 

Ja vojvoj :) 


det är inte så lätt att komma ihåg allt...

Av Johanna Nyström - 4 april 2011 22:03


Måndag, hmmmm.... Regn, slask, mulet, grått & trist!


Har legat inne i princip hela dagen med Vickan. Vi har varvat mellan mitt lill flickrum och tv-rummet. Vi hann även med att se nyaste Harry Potter filmen och sen ikväll har jag och Matte varit träna och chillat i soffan här i G-byn. Sjukt lugn & skön dag men hoppas på fint väder imorgon så man slipper ligga inne hela dagen och bli dum i huvudet. 

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards