Johannanystrom

Alla inlägg den 4 maj 2013

Av Johanna Nyström - 4 maj 2013 23:46


Lördagen börjar dra sig mot sitt slut och söndagen närmar sig. Det är inget bra. Helgen börjar vara slut fast det känns som att den nyss börja. 


Haft en lugn helg. Igår var vi i Vännes och kollade en film innan vi slockna för natten. 

Idag har jag varit ute i Snabers med familjen. Dollar tyckte det var jätte kul springa omkring på ängen och leka med alla pinnar han hittade. Är så tur vi har huset i S, inga grannar, sjukt stor gård +äng och typ ingen trafik alls. Det är alldeles lugnt & stilla där. Perfekt för att slappna av och låta hundarna springa omkring lösa. 

Och nu ikväll har jag, Matte, Ida och David varit i deras stuga och chillat, sett hockey, surrat och spelat kort. Skönt bara ta det lugnt. Vi har precis kommit hem och blir nog någon film eller bara vanlig tv innan man kryper ner under täcket. 


Måste även skryta lite på hur duktig Dollar blivit på att komma på direkten man ropar/säger hit. Han kommer på en gång. Tänkte börja träna ligg imorgon och fortsätta träna att gå i koppel. Det tar sig men ibland bestämmer han sig för att nää, nu vill jag inte gå mer, jag vill sitta här. Och då sätter han sig och total vägrar gå. Men det ska vi nog få till. Ska fråga pappa om tips imorgon. 


Nu blir det mys med mina två killar <3

 

   

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards