Johannanystrom

Alla inlägg under april 2013

Av Johanna Nyström - 8 april 2013 10:39


Haft paus från bloggen ett litet tag nu. Men tänkte att det var dax skriva några rader nu. 


Påsken var riktigt fin och trevlig. Jag, Matte och Micke lastade skotrarna och drog till fjällen, stora sjöfallet. Sjukt fint väder och så otroligt vacker natur. Lördagen bestämde vi oss för att fara till Ritsem som bara låg 5 mil därifrån för att få köra i ännu mer snö då stora sjöfallet inte har lika mycket. Och shit så härligt de var. Söndag kom vi hem och jag skyndade mig att städa och fixa det sista inför den långa resan jag, mamma och pappa började 04 på natten till Västerås för att hämta hem våran lilla skatt <3


Och nu är han här, Dollar, en fransk bulldog med stor personlighet. Han är så himla fin och snäll. Min lilla kille. Jag är så lycklig. Äntligen har jag min egna hund som jag väntat så länge på nu. 

Han är en riktig mys kille. Älskar att mysa och ligga vid halsen och sova på en. Busig är han också. 

Han är en tuff en, inte rädd nånstans för nya saker, han är jätte trygg i sig själv. Och vill vara där man är hela tiden. Han kan sitta länge och bara se på en eller vad man sysslar med egentligen. 

Tror det kommer bli en riktigt härlig hund det här när han växt till sig. 

Sen har vi spenderat tiden i Grelsbyn ganska mycket och här trivs han. Massor med hundar att se och lukta på. Dock får han inte busa med dom eftersom dom är så stora och är lite för hård hänta. 


Sen har jag världens bästa föräldrar som ställer upp till 110%. Är så glad att jag har dom. Känns så skönt att veta att dom finns där när man själv är totalt slutkörd och behöver hjälp. Med vad som helst. 


     

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards