Johannanystrom

Alla inlägg under augusti 2012

Av Johanna Nyström - 11 augusti 2012 13:08


Igår kväll for vi massa tjejer och firade Frida som fyllde 20år. Hon hade hyrt bastun nedanför hotellet så vi basta och hade det sjukt bra :) Är längesen man fått svammlat och skrattat så mycket. Riktigt trevligt. Såna gånger när man sitter där bara tjejer och har det sjukt bra så inser man hur mycket dom betyder för en. Är så himla glad och lycklig över att jag har så fina vänner som er <3 Snör upp bilder senare. 



Idag då, sitter i Grelsbyn just nu hos mina fina päron. Har inget bättre för mig så for hit snigga mig en kaffekopp. Funderar på vad som händer och sker ikväll? Ingen aning. Men jag och M tänkte försöka styra upp något iaf. Nää, tror jag ska dricka en köpp och sen gasa hemåt och se en film. 

Av Johanna Nyström - 8 augusti 2012 19:19


Har så sjukt mycket bilder från den här dagen och hoppningen men har försökt välja ut dom som jag tyckte mest om! Se & njut :)


klicka för större!

                                                                 

Av Johanna Nyström - 8 augusti 2012 19:08


Har nästan glömt bort att jag har en blogg. 


Men nu får ni ta del av lite jag gjort på senaste. Har verkligen varit fullt upp och även de bästa dagarna i mitt liv. 


Förra veckan vann jag för första gången på bilbingo efter ca 6 års spelande. 1500kr rikare & en sjukt lycklig jag. Sen på fredagskvällen blev det bastubad med Annika och Nils i deras sommarstuga. Sjukt mycket och trevligt :) Lördagen var jag just på hundutställningen och såg innan jag och Matte gasade till Luleå oxh checkade in på hotell. På kvällen blev det luleåkalaset och vi såg Kapten Röd som ägde hela skiten. Sen satt vi i hamnen och mös när dom sköt raketer uta fan. Var så himla fint. Sen när området skulle stänga började vi gå till Scandic men vart så lat och sa till Matte att vi stoppar nästa bil som kommer och frågar om skjuts. Sagt & gjort och skjuts fick vi också ;) haha. 


Sen på söndag var det dagen som jag väntat på länge. Så efter en god hotellfrukost kom Vicky, Johan och Sofia och plockade upp mig och gasade sedan till Skellefteå flygplats där vi hoppa fallskärm. FYFAN så härligt, kul, underbart, nervöst och spännande det var. Kan inte beskriva med ord. Så jag uppmanar ALLA som inte hoppat, HOPPA! Det är något alla måste få uppleva. 


Och ja, sen har det varit mera lugnt, jobbar och jobbar. Igår var jag på bilbingo i Ötå med Helena, Majsan och Lina men ingen vinst. Och nu ikväll har jag städat lägenheten uta fan. Nu blir det chill och se igen nå avsnitt av Paradise Hotel som jag missat. 



Snör upp nå bilder i nästa inlägg från hoppningen!!!! =)

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards