Johannanystrom

Alla inlägg den 8 maj 2011

Av Johanna Nyström - 8 maj 2011 21:38


Haft en sån sjukt bra, rolig och trevlig helg så det finns inte. 


I fredags var det tänkt att jag, matte och pär skulle fara till Skellefteå och se på en bil åt mig men när vi var klara och redo att börja rulla ringde Matte till gåben och sa att vi var på G och då kläcker dum fan ur sig att han lovat en annan tjej komma se på den fast han hade lovat oss först. Blev sjukt irriterad för jag fattade ju direkt att hon skulle köpa den dirr eftersom den var i sjukt bra skick. Så vi for till M och då hittade jag mig en annan bil i Arvidsjaur, vi ringde på den och den verkade ut bra, frågade om jag fick den för tio om vi kom och hämtade den ikväll vilket han gick med på så vi for och plockade upp Lina och gasade vidare. 

Blev affär på bilen, en 220 93a kombi, vit. I sjukt fint skick och väldigt lite rost, bara på bagaget under lyset o h vid nån list, plus att den är gubbkörd, fin inredning och ett bra pris. Den duger åt mig :) 

Är int så mkt som behöver fixas men alltid nå finns det ju :)


Lördag blev det lugnt, jag tvättade bilen sen solfilma jag och Matte och tog det lugnt framför tvn resten av kvällen innan vi stupa i säng. 


Söndag, idag har vi varit i Vännes och sett, fixat och senare har jag hängt med Lina. Vi har varit fota nå bilder och raggat. 

Nu ligger jag hemma i sängen och känner lugnet. Har ångest över att det är söndag och helgen är slut. Praktik imorgon :(


Här har ni nå bilder på go pärlan min iaf. 

Klicka för större


         


Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards