Johannanystrom

Alla inlägg under mars 2013

Av Johanna Nyström - 10 mars 2013 21:15


Idag blev valparna 5 veckor vilket betyder att det nu bara är 3 veckor kvar tills vi åker och hämtar hem våran lilla sötnos :) Fatta hur vi längtar. Tiden går så sakta när man väntar och väntar men totalt värt all väntan. 

Det enda vi surrar om dagarna i ända är våran Dollar! :) 


Nu är iallafall helgen över och måste säga att jag är inte alls utvilad och redo för en ny vecka. 

Har varit så sjukt trött hela dagen idag och sovit länge och sen tagit en powernap på 3 timmar tidigare ikväll men skulle lätt kunna somna nu. Men tänkte gå lägga mig vid 22 typ. 


Vad har jag gjort i helgen då. I fredags tog vi det lugnt, var tänkt att vi skulle fara till Luleå efter jobben men vi var alldeles slut så vi var i Vännes tog det lugnt och såg någon film. 

Igår däremot for vi till Luleå på eftermiddagen. Vi for på Waldorf och åt mat, oxfilé som vi fick vänta på i 50 minuter. Nog var det på gränsen att man gick därifrån men förstår varför vi fick vänta. Var totalt fullsatt och folk överallt. Fast den kosta skjortan så var det så värt det. Fyfan så gott det var! Sen for vi till Emma, Daniel och Liam en sväng för kaffe och surr innan vi gasade hemåt. Sjukt trevligt var det. 

Och idag har vi varit ut med skotern en sväng och sen har jag umgåtts med Annika. 


Nu blir det att se lite tv innan man bäddar ner sig. Hoppas alla haft en bra helg för det har då jag! :)

Av Johanna Nyström - 6 mars 2013 20:00


Igår på morgonen började en tand värka för mig, blev värre med dagen och imorse när jag vaknade ville jag dö. Blev bara värre och värre så när jag kom till jobbet var jag tvungen ringa tandläkaren för en akut tid.

Det riktigt pumpade i tanden. Så fick en tid lite senare och väl där tog hon kort och kom fram till att tandens "hjärta & nerver" som hon kallade det hade skadats och hon var tvungen tömma hela tanden och "döda" den.  Sen fyllde hon igen den med en tillfällig sats så ska jag dit igen om två veckor för att göra en rotfyllning och lite andra saker. Skulle ta ca 90 minuter och idag tog de 40minuter så kan ju bara gissa hur dyrt det kommer bli. Sen fick jag höra av en som gjort förra året precis samma sak att det kostade han 4500kr. HELT SJUKT! Hur fan kan de vara så dyrt? Andra har betalat lite billigare, kring 3500, men antar att de beror på olika saker, hur länge och hur mycket saker osv dom behöver/använder. Men tycker ändå det är helt sinnessjuka priser. 

Inte har man råd med sånt egentligen, men vad ska man göra? Måste ju ha tanden och få lagat den. 

Ja fyfan. Det förstörde min dag!



Har iallafall hunnit vara till mamma och pappa en sväng ikväll. Är hemma nu igen och ska se nå tv innan man gör natt. Känner mig riktigt slut och hela höger sida av ansiktet/munnen ömmar.

Av Johanna Nyström - 5 mars 2013 20:16


Har precis kommit hem från en trevlig kväll med alla jag jobbar med. Vi har varit på Sangs och ätit gott, druckit gott, svammlat och surrat på. Har landat i soffan och funderar på att fortsätta min rensning av lägenheten som jag började med igår men är så sjukt mätt så vet inte hur jag ska orka. 

Hade behövt få något gjort innan Maria och Mindy börjar för sen är det sängen som gäller. 


Onsdag imorgon och halva veckan snart gjord. Tycker tiden ska gå snabbt så jag får hämta hem våran Dollar. Längtar så mycket! 

Av Johanna Nyström - 3 mars 2013 16:37


Har varit till Luleå med syster idag en snabbis fram och tillbaka. 

Var tvungen fara på Djurmagazinet och shoppa massa hund saker. Så roligt! :) 

Nu är det mesta inköpt, bara hundmaten kvar men det får jag köpa senare. Onödigt köpa nu och låta de bara stå. Nu är det bara hunden som fattas. Ojoj så jag längtar. 4 veckor kvar nu. Hoppas tiden går fort. 


Resten av dagen och kvällen blir det extremt lugn. Känner mig så trött och slut. Kanske ser någon bra film senare.

Av Johanna Nyström - 2 mars 2013 15:12


Har precis kommit hem från Liams dop. Vilken söt kille han är. Dopet var jätte fint och sen bjöds det på massor med go fika. Tack Daniel & Emma för allt! :) Var super trevligt. 


Nu tänkte jag just chilla ner i soffan och vila. Kanske slår på en film. Sen ikväll tänkte jag och Matte göra något tillsammans. Han skruva ju hela kvällen igår och kom hem sent då jag redan sov. Så ikväll är det vår kväll :)


 

Av Johanna Nyström - 1 mars 2013 23:03


Ny månad. Mars. Shit så tiden går fort. Kan inte riktigt fatta. Snart är våren här, sommaren. 


Den här kvällen har varit riktigt lugn. Har umgåtts med Helana en stund och sen bäddat ner mig i soffan här hemma och sett en film. Och nu blir det lite tv innan man kryper ner i sängen.

Imorgon är vi bjudna på dop. Ska bli riktigt trevligt :)

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards